Landelijk wonen in de Anna Paulownapolder

De Anna Paulownapolder is de laatste met particulier geld aangelegde polder in Nederland. Anna Paulowna maakt deel uit van de samenwerkingsregio Noordkop, ook wel Kop van Noord-Holland genoemd en valt onder gemeente Hollands Kroon. In of in de omgeving van Anna Paulowna bestaat de mogelijkheid om nog ‘echt’ landelijk te wonen. Wilt u genieten van het buiten wonen? Neem dan contact met ons op. Als landelijk wonen makelaar zijn wij de specialist en bieden een groot aanbod aan te koop staande woningen.

Verkoop van uw woning in en om Anna Paulowna

Klaver Makelaardij heeft een groot netwerk en maakt gebruik van doeltreffende woningpromotie. Bij de verkoop van uw landelijke woning maken wij een overtuigende verkoopbrochure en zetten ze diverse, onderscheidende online verkooptools in. Landelijke woningen (kavels groter dan 1.000 m²) worden gepresenteerd op de bekende sites, maar ook op Buitenstate.nl: hét uithangbord en kennisplatform van geselecteerde NVM makelaardijen die beschikken over jarenlange aantoonbare expertise en deskundigheid met betrekking tot buitenwoningen. Ook maakt Klaver bijzondere dronevideo’s van ‘landelijk wonen panden’ voor een perfecte presentatie van uw woning. Wij maken graag kennis met u om ons plan van aanpak voor uw woning door te spreken met een persoonlijk gesprek

Geert Klaver uw makelaar en aanspreekpunt voor Anna Paulowna

plain

Uw huis verkopen in Anna Paulowna? Dat is maatwerk, het succes valt of staat met de prijs/kwaliteit verhouding van uw huis, de presentatie & marketing inzet en het netwerk van de makelaar. Als makelaar legt Geert Klaver u graag uit hoe Klaver Makelaardij dit aanpakt, om zo de verkoop van uw woning vlot en vakkundig te laten verlopen.

Aanbod van Klaver Makelaardij in Anna Paulowna

Bekijk onze laatste video’s!
Ga naar Video&zo

×

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.
Van 3 april t/m 31 augustus 2017 zullen wij geopend zijn van 08:30 tot 20:30 uur.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!