Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningKoedijkKanaaldijk 126

Kanaaldijk 126 te Koedijk

€ 875.000 k.k.

Documenten
Over deze woning
Video
360° Panorama
Kom binnen
Buiten
Plattegrond
Omgeving
Appartement en garage
Kenmerken
Voorzieningen
Bezichtigen

Kenmerken

Inhoud:
854 m³
Bouwjaar:
Perceeloppervlakte:
369 m²
Totale woonoppervlakte:
184 m²
Aantal kamers:
6 kamers (4 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →
De makelaar van dit object
Bart Stoop

Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.

Brochure aanvragen

Over deze woning

Een prachtige statige notariswoning, maar wel met boerenroots, gebouwd in 2008. Met een extra woonruimte welke kan dienen als kangoeroewoning maar ook als een gastenverblijf. En dan ook nog eens op een centrale plek in een landelijke omgeving!

De huidige eigenaren hebben de woning met veel precisie en oog voor detail gebouwd. Met de jaren ’20 stijl als uitgangspunt. Ook is er stilgestaan bij isolatie en hedendaagse gemakken, zoals vloerverwarming, mechanische ventilatie en zonnepanelen. Over zowel de uitstraling als het gebruiksgemak is goed nagedacht. Zo zijn de vensterbanken extra breed, zijn alle hardhouten kozijnen en deuren een gradatie dikker uitgevoerd en is al het schakelmateriaal voorzien van een Oudhollands uiterlijk. Door de gehele woning zijn prachtige details te vinden, glas in lood in de en suite deuren, originele Oudhollandse ‘witjes’ in de keuken en hardhouten hoge plinten in de gehele woning. Het plafond in de woonkamer en het kantoor hebben chique ornamenten welke weer aansluiten bij de authenticiteit.

Kom binnen

Via de zijkant van de woning komt u binnen in de entree welke aansluit op de hal. De woonkamer met handgemaakte vaste kasten heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en voelt ruim en knus aan. De ruimte is door en suite deuren gescheiden van de keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een Boretti oven/gasfornuis en een vaatwasser. Op de begane grond is één van de drie slaapkamers gevestigd, deze is voorzien van een inloopkast. Daarnaast kan deze makkelijk worden aangepast naar een badkamer, alle leidingen en afvoeren zijn al aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers. Deze slaapkamers zijn beide voorzien van airconditioning. De slaapkamer aan de voorzijde is door de dakkapel extra ruim en heeft twee inloopkasten. Het uiterlijk en het gemak van de badkamer is luxe, er is een ruime inloopdouche, een zwevend toilet en er is een prachtig op maat gemaakt wastafelmeubel. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping de cv-ketel en kunt u via een vlizotrap de vliering bereiken.

Buiten

In de zij- en achtertuin heeft u door de omheining veel privacy, er is voor het appartement een af te sluiten gedeelte. Er zijn verschillende terrassen en de tuin is evenals de woning met zorg aangelegd. Achter de woning is nog een carport en een parkeerplaats, welke via de weg aan de achterzijde te bereiken zijn.

Plattegrond

Omgeving

We noemden het al even, de woning staat op een centrale plek net buiten de dorpskern van Koedijk. Koedijk heeft een supermarkt, diverse winkels, een basisschool en verschillende sportverenigingen. Alkmaar bereikt u in 10 minuten met de auto. De bos- en strandrijke omgeving is op fietsafstand, zoals Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl en Camperduin.

Appartement en garage

Het appartement boven de garage heeft een eigen ingang, cv-ketel, meterkast, watermeter en afvoer naar het riool. Het appartement is dubbel geïsoleerd, het heeft namelijk warmte- en geluidsisolatie. De ingang is aan de achterkant van het perceel, waar u via een trap de ruimte betreedt. Er is een woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken, een slaapkamer en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

De ruime garage van ca. 38 m² is multifunctioneel. Momenteel dient hij als hobbyruimte en berging. Maar u zou er ook een extra gastenverblijf of praktijkruimte van kunnen maken. Van het laatste hebben wij een visualisatie laten maken, om u een beeld te geven van wat er mogelijk is.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Soort dak
Schilddak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
184 m²
Overige inpandige ruimte
38 m²
Perceeloppervlakte
369 m²
Inhoud
854 m³
Indeling
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Energie
Energielabel
A
Kadastrale gegevens
ALKMAAR I 4
300 m² ()
ALKMAAR I 2614
35 m² ()
ALKMAAR I 6066
34 m² ()
Bergruimte
Schuur/Berging
Inpandig
Garage
Soort garage
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen

Voorzieningen

Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Kennisbank

Is een kangoeroewoning financieel gunstig?

Een kangoeroewoning is goed voor de portemonnee. Beide gezinnen delen immers de kosten met betrekking tot het vastgoed.
Wat betreft de hypotheek: meestal wordt een kangoeroewoning volgens het kadaster gezien als één onroerend goed. In dat geval kunnen meerdere gezinnen de eigendom alleen in mede-eigendom kopen en zullen álle eigenaren moeten tekenen voor de lening.

Wat is kangoeroewonen?

Kangoeroewonen betekent dat twee of drie generaties samenwonen in hetzelfde huis, maar toch apart. Elk gezin heeft dus een privéwoning. Er hoeft niet noodzakelijk een familiaire band te zijn tussen de gezinnen. Kangoeroewonen of zorgwonen is een trend welke is overgewaaid uit de Scandinavische landen, die nu al flink is ingeburgerd in onze contreien. Lees hier ook onze blog.

Brochure aanvragen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan, zodat u voortaan direct alle brochures kunt bekijken.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »


Wilt u de brochure per post ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bezichtiging plannen

Maak hieronder gratis en snel een Klaver Profiel aan om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging
of maak een afspraak via WhatsApp 06 146 319 31. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Doe een bieding

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een bod te doen op dit object.
Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Het bod dient minimaal 50% van de vraagprijs te zijn.
De vraagprijs van dit object is € 875.000 k.k.


Condities
  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper beschikbaar gestelde stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier