Description

Vogels, vee en de wind. Verder heerst hier stilte. De aangename rust van de Starnmeerdijk brengt de mens terug bij zichzelf. Daar waar het kerkje van Oost-Graftdijk het decor vormt, bent u aangekomen bij nummer 6. Een pad naar beneden leidt naar het 6.800 m2 grote perceel. De imposante stolpboerderij, woonstudio en schuur wachten u uitnodigend op. Met daarachter een weids, kilometers ver polderlandschap. Het multifunctionele geheel met bijgebouwen nadert de perfectie voor iedereen die hecht aan pure vrijheid én modern wooncomfort. De woonboerderij is van 2008 tot 2010 namelijk geheel nieuw opgetrokken. Een echte stolp, inclusief dubbel vierkant, maar dan duurzaam en toekomstbestendig. Het bestaat. Met o.a. een grote woonkeuken, diverse kamers, drie badkamers, lift en een surrealistisch mooie ruimte achter het ‘open’ dak. Dan de ligging: net zo uniek. Aan de voorzijde de hoge Starnmeerdijk langs het kanaal, aan de overige zijden de weidse polder met adembenemend uitzicht. Hier laaft u zich aan de mentale weldaad van een landelijke omgeving, terwijl u óók stedelijke inspiratie voor het grijpen heeft: binnen een half uur bent u in het centrum van Amsterdam. Een heerlijke combi.

En wilt u méér dan wonen? Bijvoorbeeld een kantoor, praktijk, atelier, yoga- of kookstudio aan huis? Begeleid wonen? Bedrijfsmatige verhuur? Kangoeroewoning? Of misschien uw eigen Bed & Breakfast? Het luxe bijgebouw en de heerlijke werkschuur bieden letterlijk ruimte voor al uw ideeën. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden van de riante tuin.

Droom niet verder. Kom kijken. Ervaar de magie, zie de kansen. En maak uw dromen waar. Bekijk de buitengewone drone-video voor een heldere en duidelijke presentatie.

Bouwjaar: 2010
Perceeloppervlakte: 6.800 m²
Externe bergruimte (koetshuis): ca. 185 m²

Woonoppervlakte stolpboerderij: ca. 543 m²
Inhoud stolpboerderij: ca. 2.250 m³

Woonoppervlakte tweede woning/studio: ca. 173 m²
Inhoud tweede woning/studio: ca. 794 m³

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Starnmeerdijk 6, Starnmeer - Video
Starnmeerdijk 6, Starnmeer - Image 1
Starnmeerdijk 6, Starnmeer - Image 2

Floorplan

Map

Please note! You may not immediately see the services you have checked, zoom out or drag the map to look around.

Details

Surfaces and volume

Construction year
2010
Living area
716 m²
Other surface
5 m²
Volume
3006 m³
Plot area
6800 m²

Layout

Rooms
11 rooms
Bathrooms
4 bathrooms
Bedrooms
9 bedrooms