Verhuur koopwoning

Verhuur van uw koophuis via de Leegstandwet

Een koopwoning mag te alle tijden verhuurd worden. Wanneer u kampt met dubbele woonlasten kan het tijdelijk verhuren van uw koophuis een goede oplossing zijn. De huurder van uw woning kan u namelijk veel financiële problemen besparen. Alleen geldt dat dit op juridisch vlak tegen de beste condities moet gebeuren om gebruik te mogen maken van de leegstandswet. Klaver Makelaardij maakt gebruik van een uitgebreide checklist om alles van de huurder in kaart te brengen om zo mogelijke problemen te minimaliseren.

Als uw te koop staande woning na langere tijd niet tegen redelijke condities verkocht kan worden en u door dubbele woonlasten in de problemen dreigt te komen, mag u gebruik maken van de Leegstandswet. Op basis van deze wet mag u de woning voor maximaal vijf jaar verhuren.

Klaver is de landelijk wonen-specialist, ook bij het verhuren van uw koophuis

Klaver heeft zich gespecialiseerd in landelijk wonen-objecten in Noord-Holland. Wilt u uw koopwoning tijdelijk verhuren, dan neemt Klaver Makelaardij u alle zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat u een vergunning van de gemeente krijgt, dat u wettelijk juist handelt en dat de huurder niet kan tegenwerken wanneer wij een koper voor uw woning hebben gevonden. Ook als uw voorkeur uitgaat naar opbrengsten uit kortstondige verhuur, bijvoorbeeld aan toeristen, is Klaver Makelaardij uw professionele partner. Wij hebben hierbij een samenwerkingsverband met een specialist op dit gebied.
Wilt u meer weten over verhuur van uw koophuis via Klaver Makelaardij? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan. Ook kunt u bellen naar 0226 414 008, of een e-mail sturen naar info@klavermakelaardij.nl

Verhuur koophuis mag dat? Klaver makelaardij legt het graag uit.

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!