Taxaties

Taxatie van uw woning met een uitgebreid taxatierapport volgens actuele NVM-richtlijnen

Hoeveel geld is mijn huidige woning waard? Wat is een redelijke prijs voor dat nieuwe huis? En stel dat ik een aanbouw laat plaatsen, hoeveel is het dán waard? Op al dit soort vragen bieden onze Register Makelaar-Taxateurs u een helder, objectief en onderbouwd antwoord, uitgewerkt in een uitgebreid taxatierapport volgens de actuele NVM-richtlijnen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u verder.

Register Makelaar-Taxateur landelijk wonen
Als makelaarskantoor met een agrarische achtergrond is ons kantoor uitgegroeid tot dé partner voor iedereen die landelijk wil wonen of graag een ‘buitenpand’ (kavels groter dan 1.000 m²) wil verkopen. Onze Register Makelaar-Taxateur heeft dus verstand van landelijk wonen objecten en kan u voorzien van een uitgebreid taxatierapport met de garantie dat het rapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers. En dat het taxatie rapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties.

Taxatierapport volgens de actuele NVM-richtlijnen
Klaver Makelaardij is aangesloten bij de NVM. Iedere NVM-makelaar is ingeschreven bij het NRVT en daarmee een gecertificeerd taxateur. Alle NVM-taxateurs hanteren tijdens het taxeren dezelfde norm voor het vaststellen van oppervlakten. Ook hanteren zij één uniforme meetwijze. Dit heeft als voordeel dat de taxatie van uw huis altijd op dezelfde manier plaatsvindt. Tevens kunnen wij als NVM-taxateur gebruikmaken van de NVM-database, waardoor wij meer referenties tot onze beschikking hebben. Hierdoor kan de taxatie van uw woning nog nauwkeuriger worden uitgevoerd.

Waarom een taxatierapport laten opstellen door Klaver Makelaardij?

 • Een taxatierapport van Klaver Makelaardij is geschikt voor alle banken en geldverstrekkers.
 • De taxatie van uw huis en het taxatierapport is opgesteld conform de actuele NCM-richtlijnen.
 • Al onze taxateurs zijn hoog opgeleid.
 • Al onze Register Makelaar-Taxateurs zijn bekend met de (landelijk wonen-)markt.
 • Klaver Makelaardij is onafhankelijk en kan daardoor transparant tarieven vergelijken.


Een taxatie van uw woning laten?
Vul dan het taxatie-aanvraagformulier in. Eén van onze taxateurs neemt dan spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen voor een taxatie. Na de taxatie kunt u binnen enkele werkdagen het taxatierapport verwachten. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0226-414008, of stuur een e-mail naar info@klavermakelaardij.nl


Ook zijn wij u graag van dienst als uw bank, accountant of de belastingdienst om een taxatie vraagt. Wij verzorgen tevens NWWI-rapporten (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed