Stille verkoop

Uw huis in de stille verkoop zetten bij Klaver Makelaardij = verkopen zonder bord in de tuin.

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Een emotionele gebeurtenis, financiële zorgen of praktische bezwaren kunnen hiervoor de reden zijn. Klaver Makelaardij verzorgt dan een zogeheten stille verkoop van uw woning. Geen bord in de tuin, geen plaatsing op funda.nl, maar een zorgvuldige strategie, gericht op een directe match.

Klaver Makelaardij verzorgt een stille verkoop van uw - landelijk wonen - huis via een zorgvuldige strategie, gericht op een directe match.

Aanbod Stille Verkoop

Woningen die via Klaver Makelaardij in de stille verkoop worden gezet, komen beschikbaar in onze Klaver zoekt database. Iedere woningzoekende die zijn criteria (woonwensen) heeft opgegeven binnen het Klaver-profiel en daarmee voldoet aan uw type woning, zal een melding ontvangen van uw te koop staande woning. Wanneer een potentiele koper interesse toont en zijn NAW-gegevens bij ons achterlaat, zullen wij de vraagprijs aan hem of haar bekendmaken. Daarnaast zal klaver ‘proactief’ woningzoekers benaderen die wij op de woningmarkt tegen komen.

Bekijk het aanbod ‘Stille Verkoop’

Klaver, gespecialiseerd in stille verkoop voor landelijk wonen-objecten

Door onze ervaring in de agrarische makelaardij is Klaver dé ideale partner voor iedereen die landelijk wonen-objecten in de verkoop wil doen. Deze objecten – ook wel ‘buitenpanden’ genoemd – worden veelal via ‘stille verkoop’ te koop aangeboden.

Stille verkoop, hoe pakken wij dat aan?

Heeft u een landelijk wonen-object, bijvoorbeeld een stolpboerderij of een woonboerderij of een kavel groter dan 1.000 m², dat u via stille verkoop onder de aandacht wilt brengen bij potentiële kopers, dan helpt Klaver Makelaardij u graag. Wij zullen de voordelen en nadelen van een stille verkoop van uw woning met u bespreken. Kiest u voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is, of kiest u voor een ‘beperkte promotie’ van uw landelijk wonen-object, buitenpand of agrarisch vastgoed. Het inzetten van de “klaver zoekt database” en het Klaver-profiel maakt deel uit van de beperkte mate van promotie.

Aanbod stille verkoop en contact

Naast onderstaand aanbod hebben wij tientallen objecten die in zijn geheel niet op internet worden getoond. Wilt u meer weten over het aanbod of de mogelijkheden van een stille verkoop via Klaver Makelaardij? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan. Ook kunt u bellen naar 0226 414 008, of een e-mail sturen naar info@klavermakelaardij.nl

Vraag een Informatief gesprek aan

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!