Vragen?
WhatsAppE-mail

McKili Catering: Wij maken herinneringen

1Iets geks, iets onverwachts, iets extra lekkers. Bij McKili Catering uit Winkel weten ze hoe je voor een memorabel feest zorgt. “Mensen willen verwend én verrast worden!”

Of het nu gaat om een bruiloft in iemands achtertuin of een bedrijfsevenement voor vijftienhonderd man: McKili Catering verzorgt het tot in de puntjes. “Wij zijn een echte ontzorgcateraar”, steekt eigenaar Dirk Manten enthousiast van wal. “Heerlijk eten en drinken, tenten, vervoer: wij hebben alles in huis. Inclusief eigen chef-koks.”

Creativiteit
Klanten krijgen één aanspreekpunt voor alle zaken, tot de entertainment aan toe, en helder inzicht in de totale kosten. Maar het belangrijkste is vrijheid voor eigen wensen, weet Manten. “Mensen kijken tv en doen inspiratie op bij andere feesten. Top, wij doen het. En anders komen wij zelf wel met creatieve voorstellen. Vorige week verzorgden wij een feest voor tweehonderdvijftig man. De klant gaf ons het ultieme compliment. Hij zei: Dirk, ik zou niet weten hoe dit beter had gekund.”

Live cooking
Wij maken herinneringen, zo staat te lezen op de website van McKili. Het nieuwste wapen: foodtrucks. Oftewel rijdende buffettafels in diverse thema’s. Manten: “Build Your Burger bijvoorbeeld, waarbij gasten hun mooie Wieringerweide Burger zelf kunnen garneren met allerlei verse producten. En de Pasta de la Piaggio, waarbij onze koks op locatie heerlijke pasta’s maken. Of de Sushi Truck… Live cooking maakt elk feest bijzonder. Het gaat om beleving.”

Groepsapp
De cateraar bestaat vijftien jaar en groeit nog altijd. Sinds de verhuizing naar het huidige pand in 2016 heeft McKili ook een eigen partylocatie “De Smakelaerij’. “Vorig jaar hadden we al 44 feesten; zo snel kan een lopend vuurtje dus gaan! Ons geheim? Dat is geen geheim: passie. Wij willen mensen het feest van hun leven geven en we zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing. Ideeën borrelen op de gekste momenten op. Die delen we in onze groepsapp.” Na een korte stilte: “Maar die is wél geheim!”

Meer informatie: www.mckili.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed