Van Burgsteden: maatwerk voor elke interieurstijl

1STIJLVOL: televisie uit het zicht

Een avondje Netflixen of genieten van live topsport, samen rond de televisie. Gezellig! Tot het apparaat uitstaat. Een interieur-ontsierend element resteert. Gelukkig kunt u het zwarte gat ook laten verdwijnen in een stijlvol meubel. Eén druk op de knop en weg is ‘ie!

Frank is al bijna dertig jaar eigenaar van Van Burgsteden Antiek in Heiloo. “Antiek blijft een bron van huiselijk gevoel, óók in combinatie met modern. Dan kies je niet voor randen en krullen, maar voor strak antiek. Zo’n karaktervol meubelstuk versterkt het complete interieur.”

In stand-by modus is de tv veel mensen een doorn in het oog, weet Frank van Burgsteden. De meubelmaker ontvangt steeds meer aanvragen voor meubels met ingebouwde tv-lift. “Mensen worden zich sowieso beter bewust van de waarde van schermloze momenten. Even niet die voortdurende afleiding van telefoon, tablet of tv, maar ruimte voor vrije gedachten en aandacht voor elkaar. Maar het is vooral dat mensen zich storen aan dat levenloze ding als hij uitstaat.”

Van warm hout tot hoogglans wit
De oplossing is even eenvoudig als karaktervol: een kast of ander meubel waarin de televisie vakkundig is weggewerkt. Frank maakt ze in elke vorm, van strak modern tot klassiek of industrieel. “Mensen willen maatwerk. Wij werken met elk soort materiaal en creëren elke gewenste look. Dat komt doordat wij oorspronkelijk antieke meubels restaureren. Die worden alleen verkocht als ze mooi aansluiten op de rest van een interieur, een nauw samenspel tussen houtsoort, kleur en afwerking.“

Alles werkend opgeleverd
Een meubel van MDF kost uiteraard minder dan eentje van doorleefd Europees eiken. Zo is er voor iedereen een passende oplossing. Hierbij gaat Frank geen uitdaging uit de weg. Moet de tv in een smalle, verticale nis? Dan bouwt hij gewoon een kantelmechanisme in. Is de afstand tussen tv en bank te groot? Dan komt Frank met een uitschuiflade van een meter diep. De tv, tegenwoordig vaak inclusief soundbar, wordt altijd geïnstalleerd en werkend opgeleverd. “We horen vaak dat mensen dit achteraf veel eerder hadden moeten doen. De tv uit beeld is een verademing.”

Meer inspiratie voor tv-kasten en ander vernuftig maatwerk: www.vanburgstedenantiek.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed