Uw Verandaspecialist: beleef lange avonden in uw tuin

1Het gehele jaar door genieten van het buitenleven
Hoewel de temperatuur ’s avonds nog best aangenaam is, nodigt een donkere tuin niet echt uit om lekker lang buiten te genieten. Met een veranda, voorzien van sfeervolle verlichting, kunt u het heerlijke buitengevoel benadrukken. Een sfeervolle veranda heeft een uitnodigende werking.

Verlichting ‘de sleutel tot sfeer’
Een houten veranda of buitenverblijf met de juiste verlichting geeft uw tuin nog meer sfeer. Functionele verlichting wordt gebruikt om binnen uw veranda voldoende licht te hebben voor uw bezigheden, zoals het lezen van een boek. Met sfeerverlichting wordt een ander doel bereikt namelijk uw veranda prachtig uitlichten in uw tuin. Dit kan door middel van energiezuinige ledspots in het overstek, het straatwerk of plafond van de veranda. Deze verlichting kan met een schemerschakelaar of afstandsbediening geschakeld worden. Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij u graag.

Droomt u al jaren van een veranda?
In onze showroom aan de J.J.P. Oudweg 11 te Heerhugowaard staat 6 dagen in de week de koffi e klaar. Iedere laatste zaterdag van de maand (Verandadagen) vindt u ons daar persoonlijk. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën omtrent een houten veranda of buitenverblijf, inclusief verlichting en adviseren u graag. Tip: neem een foto mee van uw tuin.

Meer informatie: www.uwverandaspecialist.nl | www.uwtuinmeubelspecialist.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed