Uw gras groener dan bij de buren

1Het gras schiet de grond uit en u weet niet waar de tijd vandaan gehaald moet worden om te maaien. U kijkt over de schutting en het gazon van de buurman ziet er een stuk groener uit. Herkenbaar? Lees dan even verder. Maaienis een fenomeen wat vaak haaks staat op tijd.
Waar heeft u eigenlijk een tuin voor, om te genieten toch? Antwoordt u ja? De robotmaaier biedt de oplossing. Deze maaier maait automatisch uw tuin zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Al 20 jaar is Husqvara dé leverancier van de automower robotmaaier. U vraagt zich wellicht af; wat houdt het precies in om een robotmaaier het maaiwerk in uw tuin te laten verrichten? Stoop Tuinmachines in Heerhugowaard is al jarenlang dealer van de robotmaaier en de broers Jos en Pierre Stoop kunnen er alles over vertellen.

Ontzorgen
Stoop Tuinmachines heeft particulieren als klant, maar ook hoveniers, gemeenten, sportverenigingen, het waterschap en agrariërs. Kortom, het mekka van de Noordkop voor de tuinliefhebber, want ervaring is er genoeg in het familiebedrijf. ,,Allereerst wordt u compleet ontzorgd”, start Jos Stoop zijn verhaal over de automower. Pierre vult aan ,,De automower maait iedere dag. Alle nieuwe grassprieten worden direct geschoren, dit houdt in dat uw gazon prachtig in conditie is en lekker strak blijft. U hoeft zich geen zorgen te maken over de obstakels in het gazon, daar maait de automower gewoon omheen. Het is een slimme maaier, u heeft er geen omkijken naar.” In de wintermaanden kan de maaier bij u thuis opgehaald én weer teruggebracht worden voor een onderhoudsbeurt. Dit geldt overigens ook voor andere modellen maaiers.
Kortom, Stoop Tuinmachines is dé leverancier voor al uw tuinplezier!

Meer informatie: www.stooptuinmachines.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed