Vragen?
WhatsAppE-mail

Boudewijn Hosmus: Uitbouw voor woonkeuken?

1


KEUKENONTWERP EERST!

“Ja dág! We gaan toch niet naar Breezand voor een keuken?”, reageerde Caroline. “Dat is anderhalf uur rijden!” Toch stapte ze bij Wilco in de auto. Eenmaal in de showroom van Boudewijn Hosmus Keukenambacht begreep ze het. Dit was precies wat het horeca-echtpaar zocht: duurzaam en creatief maatwerk. “Dankzij de keuken is deze woning echt ónze plek geworden.”

Wilco en Caroline wonen in Vreeland. Dat ze hun hoekwoning gingen uitbouwen stond vast, maar hoe deel je de nieuwe keuken het beste in? “We hadden twee grote wensen: dat er meerdere mensen aan het aanrecht konden staan en dat het koken één zou worden met het tafelen. Je ziet vaak dat mensen aan het aanrecht met hun rug naar de tafel staan”, weet Caroline. “Maar het koken is óók onderdeel van een gezellige avond!”

“Lezerstip!”
Boudewijn Hosmus zag de ideale opstelling al snel voor zich. Kasten en apparaten tegen de wand en een kookeiland met zicht op een lange eettafel. Pas toen de keuken was ontworpen, werd de woninguitbouw getekend. “Lezerstip!”, roept Wilco. “Hierdoor weet je namelijk zeker dat er ruimte is voor al je keukenwensen. En je kan heel doelbewust verbouwen.”

Kloppend geheel
Voor een optimaal proces is Boudewijn naar Vreeland gereden om alles met de aannemer te bespreken. Wilco: “Ze dachten goed met elkaar mee en dat zie je terug in het eindresultaat. Zo past de uitstraling van de gevel perfect bij het interieur, is de lichtstraat perfect gepositioneerd en is de dragende zuil mooi verwerkt in het kookeiland. Alles klopt gewoon.”

Het verschil
Trots laat Caroline haar blik door de keuken glijden. Het stijlvolle keramische werkblad, de greeploze eikenhouten fronten, het schitterende fornuis met oven… “Als koks weten wij wat ambachtelijke kwaliteit is. Kennis, échte ingrediënten en aandacht maken ook hier het verschil. En dat is fijn: in een keuken ben je je dagelijks bewust van de gemaakte keuzes. Je kunt het maar één keer goed doen.”

Meer informatie: www.boudewijnhosmus.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed