Boudewijn Hosmus: Uitbouw voor woonkeuken?

1


KEUKENONTWERP EERST!

“Ja dág! We gaan toch niet naar Breezand voor een keuken?”, reageerde Caroline. “Dat is anderhalf uur rijden!” Toch stapte ze bij Wilco in de auto. Eenmaal in de showroom van Boudewijn Hosmus Keukenambacht begreep ze het. Dit was precies wat het horeca-echtpaar zocht: duurzaam en creatief maatwerk. “Dankzij de keuken is deze woning echt ónze plek geworden.”

Wilco en Caroline wonen in Vreeland. Dat ze hun hoekwoning gingen uitbouwen stond vast, maar hoe deel je de nieuwe keuken het beste in? “We hadden twee grote wensen: dat er meerdere mensen aan het aanrecht konden staan en dat het koken één zou worden met het tafelen. Je ziet vaak dat mensen aan het aanrecht met hun rug naar de tafel staan”, weet Caroline. “Maar het koken is óók onderdeel van een gezellige avond!”

“Lezerstip!”
Boudewijn Hosmus zag de ideale opstelling al snel voor zich. Kasten en apparaten tegen de wand en een kookeiland met zicht op een lange eettafel. Pas toen de keuken was ontworpen, werd de woninguitbouw getekend. “Lezerstip!”, roept Wilco. “Hierdoor weet je namelijk zeker dat er ruimte is voor al je keukenwensen. En je kan heel doelbewust verbouwen.”

Kloppend geheel
Voor een optimaal proces is Boudewijn naar Vreeland gereden om alles met de aannemer te bespreken. Wilco: “Ze dachten goed met elkaar mee en dat zie je terug in het eindresultaat. Zo past de uitstraling van de gevel perfect bij het interieur, is de lichtstraat perfect gepositioneerd en is de dragende zuil mooi verwerkt in het kookeiland. Alles klopt gewoon.”

Het verschil
Trots laat Caroline haar blik door de keuken glijden. Het stijlvolle keramische werkblad, de greeploze eikenhouten fronten, het schitterende fornuis met oven… “Als koks weten wij wat ambachtelijke kwaliteit is. Kennis, échte ingrediënten en aandacht maken ook hier het verschil. En dat is fijn: in een keuken ben je je dagelijks bewust van de gemaakte keuzes. Je kunt het maar één keer goed doen.”

Meer informatie: www.boudewijnhosmus.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed