Tuinmachineservice Mart Boukes: moeiteloos genieten van groener gras dan bij de buren

1Een strak gazon laat uw woning stralen. Handig als het te koop staat, maar natuurlijk vooral goed voor uw eigen woongenot. Met een automatische grasmaaier kost het u minimale moeite. “En de beste keuze is meestal niet de duurste.”

Deze opvallende uitspraak komt van Richard Boukes. En hij kan het weten. Samen met broer Marcel en zus Jolanda runt hij Tuinmachineservice Mart Boukes in Kolhorn. “Gisteravond was ik nog bij iemand met een lastig gazon, zoals hij het noemde.In zulke gevallen komen wij graag langs voor optimaal advies. Ik had meteen een frontmaaier voor hem meegenomen. Hiermee was hij veel sneller klaar dan met zijn huidige, één jaar oude machine. Het resultaat was bovendien mooier én hij is goedkoper uit. Missie geslaagd!”

Voedingsstoffen behouden
Het maken van de juiste keuze kan een hele puzzel zijn. Zitmaaiers, motormaaiers, robotmaaiers… En de innovaties vliegen ons om de oren. Zo zal menig tuiniershart sneller gaan kloppen van de motormaaier met dubbele messen. Jolanda Boukes: “Deze maken het gras extra fijn, zodat er meer in de vangbak past. En als je niet opvangt zie je het bijna niet meer liggen. Dit mulchen is goed voor het gazon omdat alle voedingsstoffen uit het gemaaide gras weer worden teruggebracht. Hierdoor hoef je maar twee keer per jaar te mesten in plaats van elke zes weken.”

Gras wacht niet
In de showroom zijn vele nieuwe modellen te bewonderen. Schone maaiers met sterke tachtig volt accu, robotmaaiers met onderhoudsapp, zitmaaiers met bluetoothfuncties en natuurlijk oerdegelijke standaardmaaiers. De specialist verzorgt tevens onderhoud, ook voor hoveniers en tuinwinkels als Welkoop en Nuyens. “Snel handelen is belangrijk, want gras wacht niet met groeien”, vertelt Marcel Boukes, die ook bij panne meedenkt met de klant. “Niet iedereen kan zo’n machine vervoeren. Dan komen wij gewoon naar de machine toe.”

Zo blijven Jolanda, Richard en Marcel zich focussen op service, de eigenschap die klanten uit heel Noord-Holland trekt. “Automatische grasmaaiers zijn prachtige uitvindingen, maar het blijven machines. Goede service bespaart mensen een hoop ongemak en geld.”

Meer informatie: www.martboukes.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed