Mart Boukes: tuinmachine nodig?

1Tuinmachines maken tuinonderhoud lichter en leuker. De vraag is alleen: wat is de beste keuze voor mijn tuin, mijn wensen én mijn budget? TuinmachineService Mart Boukes geeft antwoord. “Want als je mensen met een verkeerd product naar huis stuurt, komen ze nooit meer terug”, aldus Richard Boukes. En hij kan het weten. Het Kolhornse bedrijf bestaat én groeit al dertig jaar.

De showroom staat vol met hakselaars, houtklovers, kettingzagen, elektrische snoeischaren, zit-, loop- en robotmaaiers… van basisuitvoering tot de nieuwste topmodellen. Momenteel zijn de accumachines sterk in opmars. Jolanda Boukes: “Veel beter voor gebruiker en milieu, en minstens zo goed presterend als hun lawaaierige, benzine slurpende soortgenoten.”

Dertig jaar groei
Hoe anders was dat dertig jaar geleden. Toen Cavo Latuco uit Kolhorn vertrok, besloot Mart Boukes de grasmaaiers zelf te verkopen. Het assortiment en de klantenkring namen ieder jaar grotere vormen aan. Een verhuizing, vele innovaties en drie decennia verder runnen zijn drie kinderen de zaak. En die groeit nog altijd. “Kwestie van bijblijven, persoonlijk advies en goede service geven”, aldus Jolanda Boukes. “Dan doet mond-totmondreclame de rest.”

Langere levensduur
Net als elk apparaat hebben ook tuinmachnies nu en dan onderhoud nodig. Daarmee blijft de machine optimaal werken en gaat hij langer mee. “Of je nu hovenier bent of particulier, niets is frustrerender dan een apparaat dat je in de steek laat”, weet Marcel. “Onze service bespaart klanten een hoop ongemak en kosten.” Met andere woorden: kies een product dat bij u past én een dealer met eigen werkplaats. Dan gaat u altijd met een zonnig humeur de tuin in!

Meer informatie: www.martboukes.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed