Vragen?
WhatsAppE-mail

Mart Boukes: tuinmachine nodig?

1Tuinmachines maken tuinonderhoud lichter en leuker. De vraag is alleen: wat is de beste keuze voor mijn tuin, mijn wensen én mijn budget? TuinmachineService Mart Boukes geeft antwoord. “Want als je mensen met een verkeerd product naar huis stuurt, komen ze nooit meer terug”, aldus Richard Boukes. En hij kan het weten. Het Kolhornse bedrijf bestaat én groeit al dertig jaar.

De showroom staat vol met hakselaars, houtklovers, kettingzagen, elektrische snoeischaren, zit-, loop- en robotmaaiers… van basisuitvoering tot de nieuwste topmodellen. Momenteel zijn de accumachines sterk in opmars. Jolanda Boukes: “Veel beter voor gebruiker en milieu, en minstens zo goed presterend als hun lawaaierige, benzine slurpende soortgenoten.”

Dertig jaar groei
Hoe anders was dat dertig jaar geleden. Toen Cavo Latuco uit Kolhorn vertrok, besloot Mart Boukes de grasmaaiers zelf te verkopen. Het assortiment en de klantenkring namen ieder jaar grotere vormen aan. Een verhuizing, vele innovaties en drie decennia verder runnen zijn drie kinderen de zaak. En die groeit nog altijd. “Kwestie van bijblijven, persoonlijk advies en goede service geven”, aldus Jolanda Boukes. “Dan doet mond-totmondreclame de rest.”

Langere levensduur
Net als elk apparaat hebben ook tuinmachnies nu en dan onderhoud nodig. Daarmee blijft de machine optimaal werken en gaat hij langer mee. “Of je nu hovenier bent of particulier, niets is frustrerender dan een apparaat dat je in de steek laat”, weet Marcel. “Onze service bespaart klanten een hoop ongemak en kosten.” Met andere woorden: kies een product dat bij u past én een dealer met eigen werkplaats. Dan gaat u altijd met een zonnig humeur de tuin in!

Meer informatie: www.martboukes.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed