Vragen?
WhatsAppE-mail

Terpstra Tuinen: Mooi, praktisch en duurzaam

1Na een paar prachtige projecten gezien te hebben met zwembaden, luxe wellness elementen en voor een profvoetballer zelfs een complete voetbalkooi, zijn wij nieuwsgierig geworden naar de persoon achter Terpstra Tuinen en zijn visie. Wij spraken af met tuinarchitect, landscaper, creatief ontwerper maar ook gezinsman Marc Terpstra.

Je was als kind altijd al bezig in de tuin van je ouders en kennissen met het maken van een vijver of een stukje bestrating. Daar is de liefde voor het creëren van tuinen ontstaan. Kun je ons vertellen wat na jaren ervaring inmiddels jouw visie is van een mooie tuin?
Absoluut, een mooie tuin is tijdloos en moet niet alleen passen bij het gebouw maar vooral ook bij de bewoners. Het moet uitnodigen om te verblijven in elk jaargetij. Een mooie tuin ontstaat niet alleen door een verzameling van dure materialen en grote bomen maar door een goed doordacht plan. Voor mij persoonlijk bevat de ultieme tuinbeleving (bijna onmogelijk) strak geschoren groenblijvende vormen, een eenvoudig lijnenspel met als tegenhanger weelderig bloeiende ‘hippe’ plantencombinaties afgewisseld met wuivende grassen. Als het gazon er mooi bijligt, ziet de hele tuin er verzorgd uit. Dit bereik je met een robotmaaier en automatische beregening die je kunt bedienen met een app.

Mensen weten inmiddels dat ze voor een origineel tuinontwerp bij jou moeten zijn, maar waar laat jij je door inspireren?
Luisteren naar de wensen van de opdrachtgever werkt vaak al heel inspirerend. Ik denk in mogelijkheden. Het experimenteren met materialen en plantencombinaties in onze eigen tuin brengt ook veel nieuwe ideeën, waarbij mijn nieuwsgierigheid enorm in mijn voordeel werkt.

Meer informatie: www.terpstratuinen.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed