Stoop Tuinmachines: maak de tuin lachend winterklaar

1Geen trillingen, herrie en stank. Elektrische tuinmachines werken een stuk fi jner dan hun
gemotoriseerde voorgangers. Onderhoudsvrij. En ze besparen honderden euro’s aan brandstof. Te mooi om waar te zijn? Wij vroegen het dé specialist van Noord-Holland: Stoop Tuinmachines in Heerhugowaard.

“Alsjeblieft, probeer zelf maar”, zegt Jos Stoop. Voor we het weten staan we met een bladblazer, heggenschaar, trimmer en kettingzaag in onze handen. Snoerloos. Power On en lopen maar. Als een zonnetje. We kunnen elkaar gewoon nog verstaan.

800 ladingen
“Het mooie van deze machines is dat overal dezelfde accu in past. Je hoeft er dus maar eentje aan te schaffen”, vertelt Jos. Maar de grootste kostenbesparing zit ‘m in de kracht ervan. “De speciale Lithium-ion accu laadt zich steeds 100% op, tot wel achthonderd keer! Op termijn loopt de besparing op tot honderden, zo niet duizenden euro’s aan benzine.”

Hemd van het lijf
Niet vreemd dus dat accugereedschap ineens zo’n hoge vlucht neemt. Ook het milieu vaart er wel bij. Stoop Tuinmachines levert een keur aan soorten en merken. Verkoper Pascal Kranenburg: “Voor een goed advies vragen wij een klant eerst het hemd van het lijf. Hij moet comfortabel zijn tuinwerk kunnen doen, maar heeft niets aan dure overcapaciteit.”

Robotmaaiers
Particuliere klanten van Stoop Tuinmachines profiteren van de kennis en kwaliteit die het bedrijf nodig heeft om haar andere doelgroep te bedienen, hoveniers. Pascal: “Voor iedereen die hier binnenstapt hebben wij de ideale machines. Elektrische houtklovers zijn ook populair. En robotmaaiers natuurlijk. Kom, dan laat ik je zien hoe je die met je telefoon kan bedienen!”

Meer informatie: www.stooptuinmachines.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed