Vragen?
WhatsAppE-mail

Spaansen Innoveert!

1GEEN MODDER IN UW NIEUWE WONING MET SPAANSEN TUINKLAAR

Al jarenlang kunt u terecht bij Spaansen Tuin- en Bestrating in Winkel en Uitgeest voor al uw tuin- en bestratingbenodigdheden. Vorig jaar kwam er een nieuwe vestiging in Zuidoostbeemster bij. ,,Hier gaan we een stap verder’’, vertelt bedrijfsleider Rino Kliffen. ,,Bij deze vestiging hebben we een parkachtige tuin aangelegd waar u veel inspiratie op kunt doen. Na een bezoek keert u met
talloze ideeën huiswaarts.’’

Spaansen Tuinklaar
Verhuizen naar een nieuwe woning kan behoorlijk stressvol zijn. De recent gelegde vloeren liggen er prachtig bij. Maar iedereen loopt in en uit met zand en modder aan de schoenen, omdat de tuin nog niet is aangelegd. Zonde van uw gloednieuwe huis! Spaansen heeft daar een perfecte oplossing voor met het ‘Tuinklaar’ concept. ,,Onlangs zijn we gaan participeren in het innovatieve concept ‘LIV’, wat staat voor Leven, Inspireren en Verleiden. Hiervoor heeft Spaansen de handen ineengeslagen met landelijk bekende aannemers. LIV is een conceptstore speciaal voor mensen die een nieuwbouwhuis gekocht hebben, dat gebouwd wordt door aannemingsbedrijf Trebbe of Klok Bouw. Het is het eerste woonbelevingscentrum van Nederland waar een nieuwbouwhuis, al vóór de daadwerkelijke bouw, tot leven komt. Vier huizen op ware grootte vormen het hart van LIV. Deze huizen zijn volledig ingericht en showen diverse mogelijkheden. De consument kan precies zien hoe de nieuwbouwwoning eruit komt te zien.

En wat hoort er bij een eigen huis? Een tuin natuurlijk! De 350 m² grote daktuin, aangelegd door Spaansen Tuinklaar, maakt de woonbeleving in LIV compleet. Consumenten kunnen een kantenklare tuin bestellen die in drie varianten leverbaar is. De tuin wordt aangelegd voordat de koper de nieuwbouwwoning betrekt. Een prachtig concept, dat veel ergernis over zand en prut in huis zal wegnemen. Verder is de tuin veel gemakkelijker aan te leggen als de woningen nog niet volledig klaar zijn. En er is nóg een voordeel, de tuin is mee te financieren, ook vanuit een bouwdepot.’’

Toekomst
Spaansen wil in de nabije toekomst meer participeren in nieuwbouwprojecten met dit ‘Tuinklaar’ concept. Want comfort bieden is de trend van de toekomst. Bent u nieuwsgierig naar dit concept en heeft u geen nieuwbouwwoning gekocht? Dan kunt u natuurlijk terecht bij één van de vestigingen van Spaansen voor een persoonlijk advies en een tuin op maat.

Meer informatie: www.spaansen.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed