Snijder Sfeerverwarming: haal sfeer en warmte in huis

1De avonden worden langer en buiten is het guur. Wat is er dan lekkerder dan thuiskomen in een warm en sfeervol huis? En ja, het is helemaal een genot als de warmte van een knapperend haardvuur komt waar u zich lekker voor kunt nestelen…

Deze winterse sferen vindt u volop bij Snijder Sfeerverwarming in Heerhugowaard. De eerste generatie van dit familiebedrijf begon in 1928 in Amsterdam als een installatiebedrijf, dat ook smidswerk maakte en kacheltjes verkocht. Drie generaties later is Snijder uitgegroeid naar dé specialist op het gebied van haarden. Aan het roer staat nu Maico Snijder. Hij heeft zijn roots in de horeca en kwam toevallig in het bedrijf van zijn vader terecht. ,,Eigenlijk doe ik nog steeds hetzelfde, ik verkoop gezelligheid en sfeer”, zegt Maico.

Echt vuur
Zijn partner Margreet Dekker werkt eveneens in het familiebedrijf. ,,We verkopen alleen haarden met écht vuur, zowel op gas als op hout. Klanten kunnen in onze showroom rustig kijken naar verschillende haarden en zo bepalen wat het beste bij hen past. Als ze een keuze gemaakt hebben, regelen we alles voor de klant, van veilige installatie tot onderhoud. We werken hiervoor samen met vertrouwde partijen. Uiteraard komen we altijd bij de mensen thuis kijken om te zien of de wensen daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij ons koop je écht iets heel anders dan bij een bouwmarkt.”

Duurzaamheid
De duurzaamheid van stoken op hout is op dit moment een ‘hot item’, vertelt Maico. ,,Het is heel belangrijk dat hier nu aandacht aan wordt besteed. Sinds het begin van de mensheid wordt er al gestookt op hout en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Het is vandaag de dag wel van belang dat dit veilig en volgens de normen van verantwoord stoken gaat. In Nederland is het nog niet verplicht – in de toekomst waarschijnlijk wel – om houthaarden te verkopen met een Ecodesignlabel. Wij verkopen nu al alleen producten die aan deze normen voldoen. Zo zijn we actief met het milieu bezig en zorgen we ook voor de generaties hierna.”

Meer informatie: www.snijdersfeerverwarming.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed