Vragen?
WhatsAppE-mail

Snijder Sfeerverwarming: haal sfeer en warmte in huis

1De avonden worden langer en buiten is het guur. Wat is er dan lekkerder dan thuiskomen in een warm en sfeervol huis? En ja, het is helemaal een genot als de warmte van een knapperend haardvuur komt waar u zich lekker voor kunt nestelen…

Deze winterse sferen vindt u volop bij Snijder Sfeerverwarming in Heerhugowaard. De eerste generatie van dit familiebedrijf begon in 1928 in Amsterdam als een installatiebedrijf, dat ook smidswerk maakte en kacheltjes verkocht. Drie generaties later is Snijder uitgegroeid naar dé specialist op het gebied van haarden. Aan het roer staat nu Maico Snijder. Hij heeft zijn roots in de horeca en kwam toevallig in het bedrijf van zijn vader terecht. ,,Eigenlijk doe ik nog steeds hetzelfde, ik verkoop gezelligheid en sfeer”, zegt Maico.

Echt vuur
Zijn partner Margreet Dekker werkt eveneens in het familiebedrijf. ,,We verkopen alleen haarden met écht vuur, zowel op gas als op hout. Klanten kunnen in onze showroom rustig kijken naar verschillende haarden en zo bepalen wat het beste bij hen past. Als ze een keuze gemaakt hebben, regelen we alles voor de klant, van veilige installatie tot onderhoud. We werken hiervoor samen met vertrouwde partijen. Uiteraard komen we altijd bij de mensen thuis kijken om te zien of de wensen daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij ons koop je écht iets heel anders dan bij een bouwmarkt.”

Duurzaamheid
De duurzaamheid van stoken op hout is op dit moment een ‘hot item’, vertelt Maico. ,,Het is heel belangrijk dat hier nu aandacht aan wordt besteed. Sinds het begin van de mensheid wordt er al gestookt op hout en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Het is vandaag de dag wel van belang dat dit veilig en volgens de normen van verantwoord stoken gaat. In Nederland is het nog niet verplicht – in de toekomst waarschijnlijk wel – om houthaarden te verkopen met een Ecodesignlabel. Wij verkopen nu al alleen producten die aan deze normen voldoen. Zo zijn we actief met het milieu bezig en zorgen we ook voor de generaties hierna.”

Meer informatie: www.snijdersfeerverwarming.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed