Vragen?
WhatsAppE-mail

Silicon Valley in de polder

1Als zeventienjarige student aan het College of MultiMedia in Amsterdam solliciteert Jesper Avôt bij onderzoeksbureau GfK. Hij wordt te jong gevonden, maar ze zijn onder de indruk van zijn programmeerkunsten. De computerfanaat krijgt een betaalde stage aangeboden op de vooruitstrevende software-afdeling, waar hij helpt tools te ontwikkelen die honderden miljoenen datapunten vertalen naar berekeningen en statistieken. In zijn voortdurende zoektocht naar uitdaging besluit Jesper in 2008 zijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels heeft hij zes specialisten in dienst en huurt hij experts in, waaronder zijn ex-leidinggevende bij GfK.

U bedenkt, wij maken
Klaver Makelaardij is klant van het eerste uur. “Geert zag online mogelijkheden, maar liep tegen de beperkingen van een standaardwebsite aan”, begint Jesper. “Daarop heb ik een compleet nieuwe achterkant voor zijn website gebouwd. Wat Geert bedacht, maakte ik. Nu zoeken mensen met een Klaver Profiel woningen op basis van typische buitenstatecriteria. Met de Klaver Quickscan zien woningverkopers hoeveel potentiële kopers Klaver direct kan benaderen voor dat type woning. De offertetool biedt klanten een online dashboard en bespaart Geert veel handwerk. Kortom, de klant ervaart unieke voordelen en Klaver Makelaardij profiteert van efficiënte processen.”

Hufterproof software
Inmiddels zijn alle systemen bij Klaver Makelaardij, inclusief CRM en Funda, aan elkaar gekoppeld. Een knap staaltje werk, dat bovendien al voldoet aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming. Jesper: “Als bedrijf ben je verantwoordelijk voor bescherming van persoonlijke gegevens. Daarom werken wij samen met ICTRecht, een juristenbureau dat hierin is gespecialiseerd. Al onze software en websites zijn hufterproof.” Tot slot communiceert zelfs de opmaaksoftware van dit magazine met de database van Klaver Makelaardij. “Zo blijven wij voor elke klant nieuwe kansen pakken. Onze applicaties kunnen altijd worden aangepast en uitgebreid. Gemak dient de ondernemer.

Meer informatie: www.avot.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed