Intexstore: nieuwe woondimensie, de tuinkamer

1Negen van de tien mensen die een tuinkamer lieten aanbouwen, had niet verwacht dat zij hier zó
vaak zouden zitten. Mike de Groot, eigenaar van Intexstore in Hem, verbaast het niets. “In elk woon- en tuinprogramma op tv hoor je kreten als ‘het buitengevoel naar binnen halen’ en ‘de tuin een verlengstuk van de woonkamer maken’. Een tuinkamer is de ultieme oplossing. En je hoeft er echt geen villa voor te hebben.”

Direct meerwaarde
Veruit de meeste tuinkamers bouwt Intexstore van aluminium. Dat vergt weinig onderhoud, geen schilderwerk en is duurzaam. Bovendien combineren de slanke, strakke lijnen goed bij elk type woning. Mike: “Een aanbouw als deze levert direct meerwaarde op. Qua woongenot, maar óók qua woningwaarde. Daarom zijn al onze tuinkamers maatwerk, specifiek afgestemd op tuinligging, woonkamer en wensen van de klant.”

Zorgeloos genieten
Materialen, ligging en uitvoering van de tuinkamer zijn dus bepalend, maar minstens zo belangrijk is de fundering. “De grondsamenstelling bepaalt wat nodig is om later inzakken te voorkomen. Als de basis goed is, kun je tientallen jaren zorgeloos genieten”, vertelt Mike. De juiste keuzes maken dus. Daarom is de showroom van Intexstore alleen op afspraak geopend. “Zo kan ik iedereen in alle rust waardevolle informatie en vooral inspiratie geven. Want op internet kan je alles vinden, behalve een goed persoonlijk advies.”

Meer informatie: www.intexstore.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed