Vragen?
WhatsAppE-mail

Nico van de Nes: Anders wakker worden

1Kunt u zich het filmpje nog voor de geest halen waarin Geert Klaver wakker wordt in een fantastisch bed? Dat was een SOMNUS bed en zoals u zag, Geert werd wel degelijk anders wakker. SOMNUS is bij slaapkenner Nico van de Nes exclusief verkrijgbaar.

Natuurlijk slapen
“Natuurlijk slapen, dat wilt u toch ook?” zegt Nico van de Nes. Maar wat ís dat? “Dat is slapen op enkel natuurlijke materialen, waardoor optimale warmte en vochtregulatie gewaarborgd wordt”, zegt dochter Kim van de Nes. “En SOMNUS is daarin de Rolls-Royce onder de bedden. Engelse Royals slapen niet voor niets op SOMNUS. Het slaapt écht anders.” SOMNUS onderscheidt zich door oude Engelse ambacht. Het is écht vakmanschap wat hier geleverd wordt en alles is met de hand gemaakt. We hebben het zelf mogen aanschouwen toen we op bedrijfsbezoek in Engeland waren en werden verrast door de unieke manier van werken. SOMNUS combineert ambacht met innovatieve technieken en is daarmee zeer onderscheidend. Het mooie is dat ze het hele productieproces in eigen hand hebben.Van het wol tot de veren, alles wordt in eigen huis gemaakt en verwerkt. Zo zie je Yorkshire schapen lopen op de boerderij. Van deze schapen wordt de wol gebruikt in de bedden.” Voor wie denkt dat SOMNUS alleen voor een grote Engelse Royal portemonnee beschikbaar is… Wees niet getreurd, er zijn verschillende modellen en prijzen waarmee de slaapkenner aan vrijwel iedere wens kan voldoen.

Op een wolk
“Slapen op een SOMNUS bed kun je met niets vergelijken. Het is een bijzondere ervaring en het bed sluit zich als het ware om je lichaam heen. Je ligt op groots vakmanschap en puur natuurlijke materialen. Als je het toch ergens mee kunt vergelijken, dan geeft SOMNUS je het gevoel alsof je op een wolk ligt”, besluit Kim.

Slaapkenner Nico van de Nes is een familiebedrijf, waarin inmiddels de 4e generatie is aangetreden. Er zijn twee vestigingen, Schagen en Ursem. In Schagen kunt u terecht voor slapen, bed-textiel en badgoed. In Ursem kunt u naast slapen ook terecht voor raamdecoratie, vloeren en gordijnen.

Meer informatie: www.nicovandenes.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed