Nico van de Nes: Anders wakker worden

1Kunt u zich het filmpje nog voor de geest halen waarin Geert Klaver wakker wordt in een fantastisch bed? Dat was een SOMNUS bed en zoals u zag, Geert werd wel degelijk anders wakker. SOMNUS is bij slaapkenner Nico van de Nes exclusief verkrijgbaar.

Natuurlijk slapen
“Natuurlijk slapen, dat wilt u toch ook?” zegt Nico van de Nes. Maar wat ís dat? “Dat is slapen op enkel natuurlijke materialen, waardoor optimale warmte en vochtregulatie gewaarborgd wordt”, zegt dochter Kim van de Nes. “En SOMNUS is daarin de Rolls-Royce onder de bedden. Engelse Royals slapen niet voor niets op SOMNUS. Het slaapt écht anders.” SOMNUS onderscheidt zich door oude Engelse ambacht. Het is écht vakmanschap wat hier geleverd wordt en alles is met de hand gemaakt. We hebben het zelf mogen aanschouwen toen we op bedrijfsbezoek in Engeland waren en werden verrast door de unieke manier van werken. SOMNUS combineert ambacht met innovatieve technieken en is daarmee zeer onderscheidend. Het mooie is dat ze het hele productieproces in eigen hand hebben.Van het wol tot de veren, alles wordt in eigen huis gemaakt en verwerkt. Zo zie je Yorkshire schapen lopen op de boerderij. Van deze schapen wordt de wol gebruikt in de bedden.” Voor wie denkt dat SOMNUS alleen voor een grote Engelse Royal portemonnee beschikbaar is… Wees niet getreurd, er zijn verschillende modellen en prijzen waarmee de slaapkenner aan vrijwel iedere wens kan voldoen.

Op een wolk
“Slapen op een SOMNUS bed kun je met niets vergelijken. Het is een bijzondere ervaring en het bed sluit zich als het ware om je lichaam heen. Je ligt op groots vakmanschap en puur natuurlijke materialen. Als je het toch ergens mee kunt vergelijken, dan geeft SOMNUS je het gevoel alsof je op een wolk ligt”, besluit Kim.

Slaapkenner Nico van de Nes is een familiebedrijf, waarin inmiddels de 4e generatie is aangetreden. Er zijn twee vestigingen, Schagen en Ursem. In Schagen kunt u terecht voor slapen, bed-textiel en badgoed. In Ursem kunt u naast slapen ook terecht voor raamdecoratie, vloeren en gordijnen.

Meer informatie: www.nicovandenes.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed