Vragen?
WhatsAppE-mail

McKili: wij maken mooie herinneringen

1Of het nu gaat om de catering van het WK Dressuur, het organiseren van een personeelsfeest of het kopen van een bijzondere wijn… McKili kan u op al deze vlakken van dienst zijn. En hoé! Met fl air, vakkundigheid en anders dan anders maken ze prachtige herinneringen. Een tikkeltje vrijpostig en met een knipoog, dat is de wijze waarop McKili Catering voor haar klanten de mooiste belevingen creëert.

Beleving
“Het draait allemaal om de beleving”, zegt Dirk Manten. Al 13 jaar runt hij samen met zijn vrouw Willemijn hun bedrijf McKili Catering. “We hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, met als hoogtepunt ons nieuwe pand op het Winkelerzand te Winkel. Nu hebben we alle ruimte voor de uitbreiding, die we graag wilden maken. We zijn al jaren actief in onze vertrouwde tak: party- en eventcatering. Het maakt niet uit welke gelegenheid: verjaardag, jubileum, walking diner of vergadering, de beleving voor onze gasten moet buitengewoon zijn.”

Wine, Food & Cateringservices
“Onze wijnhandel is als het ware met ons meegegroeid en neemt inmiddels serieuze vormen aan. Het afgelopen jaar zijn er bij ons 60.000 fl essen wijn verkocht. We leveren wijnen aan zowel particulieren als aan horecabedrijven binnen een straal van 25 kilometer. We willen graag een bijzondere wijn leveren, die je niet kan vinden in de supermarkt. We selecteren onze wijnen zelf en kunnen dus een uitstekend advies geven. De wijn wordt per doos verkocht; het assortiment is breed. Van biologische wijn en de rode- en de witte huiswijn, tot een Chablis uit 1987.”

De Smakelaerij
In het nieuwe pand heeft McKili een eigen proeverijannex feestruimte, de Smakelaerij. “Veel mensen verwachten niet dat we zo’n gezellige leuke ruimte hebben gecreëerd, midden op een industrieterrein. Het uitzicht is fantastisch en je waant je onmiddellijk ergens anders. Daarbij is er
voldoende parkeergelegenheid. In de Smakelaerij kunnen feesten en partijen op maat gegeven
worden van 20 tot 130 personen. De ruimte beschikt over twee presentatieschermen, dus kan ook uitstekend gebruikt worden voor vergaderingen of lunchmeetings. We bieden ook graag iets extra’s, zoals sushi, oesters en eigengemaakte bitterballen. Wij kunnen ons hiermee onderscheiden en de klant kan het zo gek maken als hij zelf wil. Hoe gekker, hoe leuker. Wij willen onze gasten écht verrassen en zorgen dat alles tot in de kleinste details geregeld is. U vraagt en wij verbazen.”

Meer informatie: www.mckili.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed