Vragen?
WhatsAppE-mail

Martin Schilder: auto's met oog voor u en ons polderlandschap

1Elektronisch rijden wordt steeds aantrekkelijker, ook in financieel opzicht. Daar worden wij natuurliefhebbers blij van. Audi doet haar slogan eer aan en loopt voorop. Wij bezochten de hagelnieuwe Audi Experience van Martin Schilder in Alkmaar. Het pand is voor 92% energieneutraal, de auto’s zitten vol innovaties en de medewerkers stralen één en al passie uit. “Elektrische motoren oubollig? Zelfs Max Verstappen kan niet meer zonder!”

In februari is de nieuwe showroom annex werkplaats van in totaal 2.400 vierkante meter geopend. Dankzij warmte- en koudebronnen op 170 meter diepte, 600 zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en ledverlichting wordt er geen gas meer verstookt, vertelt sales manager Gerrald Meijer: “De zonnepanelen wekken jaarlijks 145.000 kilowattuur stroom op: genoeg voor 42 eengezinswoningen. Onze CO2-uitstoot is met zestig procent gedaald.”

3D Car Configurator
Het stijlvolle pand is uiteraard ook voorbereid op de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche. Zo vinden we hier inductieladers – plateaus waarop elektrische auto’s zich contactloos kunnen opladen – en een van eerste 3D Car Configurators in Nederland. Gerrald: “De trend van steeds meer modellen en opties zal alleen maar doorzetten. We kunnen dus niet meer alles in de showroom hebben. Met deze configurator kun je elke gewenste uitvoering zelf samenstellen en 3D beleven.”

Elektronische assistenten
Onder de opties is ook een legertje ‘assistenten’. Park assist, lane assist, side assist. Elektronische hulpmiddelen worden steeds meer standaard, voorspelt Gerrald. “Het verkeer wordt steeds drukker, mensen steeds gehaaster. Deze innovaties vergroten de veiligheid. Er is veel vraag naar. Populair is adaptive cruise control, waarbij jouw Audi automatisch voldoende afstand op de voorligger houdt. Wie het eenmaal heeft geprobeerd, wil niet anders meer.”

Meer power, toch groener
Op korte termijn presenteert Audi twee volledig elektrische auto’s met een rijbereik van vijfhonderd kilometer. De accu’s zijn binnen twintig minuten voor tachtig procent opgeladen “Technieken verbeteren supersnel terwijl de prijs daalt. Goed voor het rijplezier, de veiligheid én het milieu. We halen steeds meer vermogen uit zuinigere motoren, ook bij multi-hybride auto’s. In Audi’s topmodellen krijgen krachtige dieselmotoren nog een extra powerboost van, jawel, een elektrische injectie”, aldus Gerrald. “Net als in de Formule 1.”

Benieuwd naar de laatste modellen, elektronische snufjes en de 3D Car Configurator? Stap eens binnen op de Smaragdweg 14 in Alkmaar.

Meer informatie: www.martinschilder.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed