Vragen?
WhatsAppE-mail

Martijn de Wit vloeren: laat u verrassen

1Voor ieder wat wils
,,We leveren graag kwaliteit, in de breedste zin van het woord, voor een uiteenlopend publiek, met grote of kleine beurs. Of het de Prins van Oranje is of iemand die alleen en stukje tapijt voor een logeerkamer wilt bestellen, bij ons is alles mogelijk. We verkopen alle soorten vloeren, met uitzondering van steen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor bijvoorbeeld gordijnen, behang en meubelen. Onlangs hebben we een vloer gelegd op Wallstreet, de beroemde beurs in New York, dat was een enorm project. Maar ook de allerkleinste projecten pakken we graag aan. We zijn trots op het feit dat onze klanten graag ons merk uit willen dragen en promoten. We hebben daarom nu ook de mogelijkheid om ons logo in de vloer te laten zetten. Een echt visitekaartje, want hoe mooi is het als een klant zelf vraagt om een logo van je bedrijf in zijn vloer? Daarbij leveren we altijd 10 jaar garantie op onze vloeren, ook degene met vloerverwarming.

Interieuradvies op maat
Als we kijken naar de trends kunnen we zeggen dat de houten vloeren met grote visgraat in opkomst zijn. Dit past fantastisch in zowel landelijke als strakke interieurs. Voor onze klanten is het ook mogelijk om een interieuradvies te krijgen in onze winkels. Hiervoor kunnen wij een afspraak inplannen, die we vaak combineren met een adviesgesprek voor een vloer. We werken hierin samen met Maurix, specialist in gordijnen, behang, verf en raambekleding. Daarbij is ook Old Wood partner van ons. De prachtige meubelen en accessoires die in onze winkels te vinden zijn, kunnen ook allemaal aangeschaft worden. Zo kunnen onze klanten met plenty ideeën en een goed advies voor een geheel interieur bij ons de deur uitlopen. Dat is het soort service wat wij onze klanten graag geven.”

Meer informatie: www.martijndewitvloeren.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed