Vragen?
WhatsAppE-mail

Bossen en de Bakker: maatwerk als toegevoegde waarde

1Niet werken vanuit een grote voorraad, maar op aanvraag van de klant. Zo werken Jan en Cor de
Bakker op een onderscheidende manier in de autobranche. Al bijna 30 jaar runnen de broers het in 1961 opgerichte familiebedrijf, gelegen in het centrum van Noord-Scharwoude. Als specialist van de merken Mercedes-Benz en Porsche heeft Bossen & de Bakker veel klanten die op zoek zijn naar een specifiek model. Dit kan een exclusieve auto zijn, maar ook een auto voor een kleine portemonnee. ,,Wij kunnen eigenlijk altijd voor iedereen iets vinden”, start Jan de Bakker zijn verhaal. Ondertussen is de schilder bezig in de winkel. Het pand krijgt een grondige opfrisbeurt.

Full service
,,Naast de verkoop van auto’s bieden we full service onderhoud in onze garage. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor schadeherstel. We zijn mede eigenaar van ABS Autoherstel De Laat in Heerhugowaard en bieden dus volledige service. Hierdoor zijn we ijzersterk op twee fronten, zowel verkoop als onderhoud”, vult Cor aan.

Tulpenrallye
Wat voor velen een utopie lijkt, van je hobby je werk maken, hebben de broers De Bakker gedaan. Op de vraag waar hun sneller van gaat kloppen, geven ze tegelijkertijd hetzelfde antwoord: ,,Dat is toch echt wel de Tulpenrallye die we bijna ieder jaar rijden met onze Porsche 356 uit 1964. Dat vinden we fantastisch. De ambiance, het wedstrijdelement, de mensen en natuurlijk alle klassieke auto’s die meerijden. Dit jaar slaan we de Tulpenrallye een keer over en rijden we de SLS Classic. Deze rally start in Spa-Francorchamps en via Luxemburg rijden we naar de finish in Scheveningen.”

Jan rijdt en Cor navigeert. ,,De rally wordt voor driekwart beslist door navigeren en dat doet Cor altijd super”, zegt Jan. Cor begint te lachen en zegt ,,Ja, maar jij moet altijd flink gassen over die kleine bergweggetjes om binnen de tijd te blijven.” Het klinkt als een goed team. Is er wel eens storing, vraag je je af? Ook daarover zijn de mannen het unaniem eens. ,,Wij hebben écht een goed huwelijk!”

Meer informatie: www.bxb.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed