Bossen en de Bakker: maatwerk als toegevoegde waarde

1Niet werken vanuit een grote voorraad, maar op aanvraag van de klant. Zo werken Jan en Cor de
Bakker op een onderscheidende manier in de autobranche. Al bijna 30 jaar runnen de broers het in 1961 opgerichte familiebedrijf, gelegen in het centrum van Noord-Scharwoude. Als specialist van de merken Mercedes-Benz en Porsche heeft Bossen & de Bakker veel klanten die op zoek zijn naar een specifiek model. Dit kan een exclusieve auto zijn, maar ook een auto voor een kleine portemonnee. ,,Wij kunnen eigenlijk altijd voor iedereen iets vinden”, start Jan de Bakker zijn verhaal. Ondertussen is de schilder bezig in de winkel. Het pand krijgt een grondige opfrisbeurt.

Full service
,,Naast de verkoop van auto’s bieden we full service onderhoud in onze garage. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor schadeherstel. We zijn mede eigenaar van ABS Autoherstel De Laat in Heerhugowaard en bieden dus volledige service. Hierdoor zijn we ijzersterk op twee fronten, zowel verkoop als onderhoud”, vult Cor aan.

Tulpenrallye
Wat voor velen een utopie lijkt, van je hobby je werk maken, hebben de broers De Bakker gedaan. Op de vraag waar hun sneller van gaat kloppen, geven ze tegelijkertijd hetzelfde antwoord: ,,Dat is toch echt wel de Tulpenrallye die we bijna ieder jaar rijden met onze Porsche 356 uit 1964. Dat vinden we fantastisch. De ambiance, het wedstrijdelement, de mensen en natuurlijk alle klassieke auto’s die meerijden. Dit jaar slaan we de Tulpenrallye een keer over en rijden we de SLS Classic. Deze rally start in Spa-Francorchamps en via Luxemburg rijden we naar de finish in Scheveningen.”

Jan rijdt en Cor navigeert. ,,De rally wordt voor driekwart beslist door navigeren en dat doet Cor altijd super”, zegt Jan. Cor begint te lachen en zegt ,,Ja, maar jij moet altijd flink gassen over die kleine bergweggetjes om binnen de tijd te blijven.” Het klinkt als een goed team. Is er wel eens storing, vraag je je af? Ook daarover zijn de mannen het unaniem eens. ,,Wij hebben écht een goed huwelijk!”

Meer informatie: www.bxb.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed