Vragen?
WhatsAppE-mail

Maarten Koning: stolpen vormgeven met respect voor traditie

1“In de jaren zeventig fi etste ik dagelijks naar school langs vele boerderijen. Onbewust doorgrondde ik de bouwkundige schoonheid. Thuis op het land en in de kas zag ik hoe je alles kon laten groeien, als je het maar de juiste aandacht en tijd gaf. En ik leerde hoe je met weinig middelen iets moois kon maken dat ook nog eens lang meeging. Dat is de basis van alles wat ik nu uitstraal en maak.

Maar het was ook de tijd waarin de huizen en het landschap op de schop gingen. Mechanisatie rukte
op en bochtige wegen werden rechtgetrokken. Alles voor economische groei. Op school kreeg ik lessen Perspectief. Als beelddenker zag ik na twee lijnen op het bord al wat de leraar ging tekenen. Ik wilde bouwen. Op míjn manier. Nog steeds spoor ik jongeren aan om het vooral a nders te doen dan de leraar. Kijk, ontdek en durf. De praktijk is je beste leermeester. Alleen zo creëer je je eigen stijl.

Toverwoord
Vroeger maakten we alles met de hand en moest overal een profieltje aan. Gereedschap was duur en tijd goedkoop. Tegenwoordig ligt gereedschap bij de Action en is tijd een schaars goed. Alles moet voldoen aan dat ene toverwoord: effi ciëntie, zelfs als vormgeving en het vakmanschap moeten wijken. Weg ambachtelijke profi eltjes. Mijn toverwoord is vormgeving. Wat iemand mooi vindt is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak, maar je kunt wél iets maken met respect voor traditie, met de juiste verhoudingen, materialen en karakteristiek. Met gevoel voor het doel, net als in bijvoorbeeld de autoindustrie: wordt het een racer of klassiek model, een stoere tweezitter of praktische gezinswagen?

Maximaal wonen
Voor elk project kijk ik eerst naar de omgeving en zijn verleden; bij verbouwing ook naar de bestaande woning. Wat is nog bruikbaar als erfgoed? Waar ligt het uitzicht en hoe draait de zon Zoeken naar de grenzen van de regelgeving. Gezond binnenklimaat. En natuurlijk oog voor budget. Maximaal wonen met zo min mogelijk bouw- en energiekosten. Samen met de opdrachtgever vorm ik een ideaal totaalplaatje. Een ontwerp waarin al zijn wensen samenkomen, maar dat hem tot zijn enthousiasme evengoed volledig verrast.“

Meer informatie: www.maarten-koning.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed