Maarten Koning: met elkaar maken we dromen waar

1Maarten Koning is een vakman in hart en nieren. Sinds 1993 ontwerpt en bouwt hij prachtige stolpboerderijen, woningen en bedrijfspanden. Maar zijn hart ligt bij de boerderijen, waarvoor zijn liefde al vroeg begon. Hij begint te vertellen over zijn jeugd, waar onbewust de eerste stenen zijn gelegd voor het specialisme waar hij nu dagelijks mee bezig is.

Jong geleerd, oud gedaan
,,Ik ben tussen de agrarische bedrijven opgegroeid en mijn vader was tuinder, dus altijd bezig met licht en energie. Dat heb ik doorgezet. Deze twee elementen zijn de spil van onze ontwerpen. Of het nu nieuw- of verbouw is, we proberen al onze projecten zo energiezuinig mogelijk te maken. De gebruiker plukt hier de vruchten van. Met zo weinig mogelijk geld een zo groot mogelijk resultaat behalen, dat is het doel. Omdat we veelal in het buitengebied werkzaam zijn vergt dat een specifieke aanpak. We halen het licht naar binnen en zetten het op verschillende manieren in. We doen dat bijvoorbeeld door lichtstraten te maken in het dak van de stolp. Waar de stolp meestal donker is, zorgt dit voor extra veel lichtinval met alle
voordelen van dien. Dat spreekt onze klanten aan. Onze manier van werken kenmerkt zich ook door het materiaalgebruik, veelal natuurlijke producten zoals hout en steen. Landelijk wonen is onze specialiteit en we gebruiken graag authentieke details naast moderne elementen. De kernwoorden van ons bedrijf zijn dan ook; doelmatig, mooi, functioneel, ambachtelijk, stoer, industrieel en monumentaal.

U vraagt, wij draaien
Iets realiseren dat aan alle wensen van de klant voldoet is het mooiste wat er is, zowel voor de opdrachtgever als voor ons. Een klant is van het U vraagt, wij draaien Iets realiseren dat aan alle wensen van de klant voldoet is het mooiste wat er is, zowel voor de opdrachtgever als voor ons. Een klant is van het begin tot het eind bij ons aan het juiste adres, van de tekeningen tot gemeenteonderhandelingen naar de daadwerkelijke uitvoering. De klant heeft bij ons één aanspreekpunt en daarachter staat een enthousiast team, dat samen maakt het een prachtig geheel. Daarbij is wederzijds respect de sleutel tot succes. We nemen de wensen van onze klanten serieus. Voor ons is geen huis te hoog en geen schuur te lang!”

Meer informatie: www.maarten-koning.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed