Vragen?
WhatsAppE-mail

Maarten Koning: met elkaar maken we dromen waar

1Maarten Koning is een vakman in hart en nieren. Sinds 1993 ontwerpt en bouwt hij prachtige stolpboerderijen, woningen en bedrijfspanden. Maar zijn hart ligt bij de boerderijen, waarvoor zijn liefde al vroeg begon. Hij begint te vertellen over zijn jeugd, waar onbewust de eerste stenen zijn gelegd voor het specialisme waar hij nu dagelijks mee bezig is.

Jong geleerd, oud gedaan
,,Ik ben tussen de agrarische bedrijven opgegroeid en mijn vader was tuinder, dus altijd bezig met licht en energie. Dat heb ik doorgezet. Deze twee elementen zijn de spil van onze ontwerpen. Of het nu nieuw- of verbouw is, we proberen al onze projecten zo energiezuinig mogelijk te maken. De gebruiker plukt hier de vruchten van. Met zo weinig mogelijk geld een zo groot mogelijk resultaat behalen, dat is het doel. Omdat we veelal in het buitengebied werkzaam zijn vergt dat een specifieke aanpak. We halen het licht naar binnen en zetten het op verschillende manieren in. We doen dat bijvoorbeeld door lichtstraten te maken in het dak van de stolp. Waar de stolp meestal donker is, zorgt dit voor extra veel lichtinval met alle
voordelen van dien. Dat spreekt onze klanten aan. Onze manier van werken kenmerkt zich ook door het materiaalgebruik, veelal natuurlijke producten zoals hout en steen. Landelijk wonen is onze specialiteit en we gebruiken graag authentieke details naast moderne elementen. De kernwoorden van ons bedrijf zijn dan ook; doelmatig, mooi, functioneel, ambachtelijk, stoer, industrieel en monumentaal.

U vraagt, wij draaien
Iets realiseren dat aan alle wensen van de klant voldoet is het mooiste wat er is, zowel voor de opdrachtgever als voor ons. Een klant is van het U vraagt, wij draaien Iets realiseren dat aan alle wensen van de klant voldoet is het mooiste wat er is, zowel voor de opdrachtgever als voor ons. Een klant is van het begin tot het eind bij ons aan het juiste adres, van de tekeningen tot gemeenteonderhandelingen naar de daadwerkelijke uitvoering. De klant heeft bij ons één aanspreekpunt en daarachter staat een enthousiast team, dat samen maakt het een prachtig geheel. Daarbij is wederzijds respect de sleutel tot succes. We nemen de wensen van onze klanten serieus. Voor ons is geen huis te hoog en geen schuur te lang!”

Meer informatie: www.maarten-koning.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed