Vragen?
WhatsAppE-mail

Luxueus genieten voor stuntprijzen

1Voor een dubbeltje op de eerste rang? Het klinkt misschien wat onwerkelijk en dat ís het eigenlijk ook, maar niets is minder waar. In het winkelhart van Zaandam, aan de Stormhoek runnen de ondernemers Sander van der Meij en Fred Huibers met veel passie hun winkels Sanistunter en Keukenstunter. Twee dimensies onder één dak met topmerken voor lage prijzen.

A-merken
,,Het concept is eigenlijk heel eenvoudig”, zegt Sander van der Meij. ,,Mensen kunnen bij ons terecht voor álle zaken op het gebied van keukens en sanitair.” Sander loopt door de ruim opgezette winkel, die er niet uit ziet als een ‘stunter’. De uitstraling is luxueus en merken als Villeroy & Boch, Duravit, Grohe en Sphinx pronken in de showroom. Vanuit het sanitaire gedeelte loop je zo door naar de keukens. Daar wordt ook gewerkt met alleen A-merken zoals Bosch, Boretti en Atag. ,,We hebben te maken met drie verschillende type klanten en kunnen iedereen van dienst zijn. De eerste groep zijn mensen die zelf eerst de materialen uitzoeken en het door ons willen laten installeren. Ze komen naar onze winkel en wij helpen ze bij het maken van de juiste keuzes. Wij kunnen aan de hand van 3D tekeningen een perfect plaatje schetsen. De tweede groep komt vanuit de architect, aannemer of installateur. De plannen zijn al gemaakt en getekend, alleen de producten moeten nog uitgezocht worden. Wij werken veel samen met installateurs en aannemers die hun klanten naar ons doorsturen om alles uit te zoeken. De derde groep zijn de mensen die alleen producten willen kopen en de rest in eigen beheer houden. Ook deze klanten kunnen we fantastisch bedienen.”

Huis in de verkoop?
,,Wat wel leuk is om te vertellen, is dat we voor mensen die hun woning in de verkoop hebben, een mooie service bieden”, zegt Fred, die aan is gehaakt bij de rondleiding van Sander. ,,Samen met ons team kunnen we mensen helpen die hun huis al geruime tijd in de verkoop hebben en daar geen succes mee hebben. We maken graag een ‘low-budget opfrisplan’ zodat de woning gemakkelijker verkocht kan worden. We zien dat veel mensen hier baat bij hebben. Met kleine aanpassingen maak je snel een groot verschil.”

Kinderen
Voor de kinderen zijn er twee grote speelhoeken in de winkel, dus als de ouders zich oriënteren en voor laten lichten door de enthousiaste en kundige medewerkers, vermaken de kleintjes zich opperbest. ,,Voor iedereen moet het een feest zijn om een nieuwe badkamer en/of keuken uit te zoeken. Dat is ons streven. Omdat Klaver Makelaardij nu ook een feestje viert, vanwege het 10 jarig bestaan van het Klaver Magazine, feesten wij graag mee. De mensen die via het magazine bij ons terecht komen en iets bestellen krijgen een leuke extra korting. Dus voor de trouwe lezers, wel even vermelden dat je dit artikel hebt gelezen”, zegt Sander.

Meer informatie: www.sanistunter.comwww.keukenstunter.com

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed