Vragen?
WhatsAppE-mail

Kroon Keukens

1Door de intensieve samenwerking tussen Kroonkeukens en Bouwbedrijf Hollands Kroon kan een compleet pakket geboden worden voor de verbouwing van uw keuken. Er wordt gewerkt met een vaste planning en vaste onderaannemers waardoor uw complete keuken heel snel kan worden verbouwd. U kunt zelfs binnen 1 week genieten van een compleet nieuwe keuken en de overlast blijft beperkt!

Arie Kossen, het gezicht van Kroonkeukens in Hippolytushoef: “Kroonkeukens is een keukenspeciaalzaak. Wij geloven in kwaliteit, daarom is deze samenwerking perfect. We verkopen uitsluitend keukens van het Duitse kwaliteitsmerk Schröder en op onze apparaten geven wij zelfs wel tot 8 jaar garantie.” Dennis den Hollander van Bouwbedrijf Hollands Kroon vult aan: “Schröder hecht net zoveel waarde aan het leveren van kwaliteit als wij bij het bouwbedrijf. Kwaliteit is bij ons een eis” .

Nieuwe keuken inclusief verbouwingsservice
Arie vervolgt: “Klanten komen bij ons voor professioneel advies en willen graag ontzorgd worden. Door goed te luisteren naar wat een klant wil, en door ook bij de klant thuis te kijken weten we precies wat deze klant van een nieuwe keuken verlangt. Een standaard keukenzaak richt zich vooral op het verkopen van het product. Door de krachten van Kroonkeukens en Bouwbedrijf Hollands Kroon te bundelen kunnen wij een complete verbouwingsservice voor een keuken aanbieden. Het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, het aanleggen van leidingen, de afwerking door de stukadoor of tegelzetter, timmerwerk en het plaatsen van de nieuwe keuken, het wordt allemaal door ons zelf geregeld. Wij garanderen dan ook dat de keuken in 1 week klaar is.”

Zekerheid keukenaankoop en afbouwgarantie
De combinatie van beide bedrijven biedt u behoorlijk wat zekerheid. Kroonkeukens is een CBW erkende keukenzaak en Bouwbedrijf Hollands Kroon is aangesloten bij BouwGarant. Zo bent u ten alle tijden verzekerd van uw aankoop en wordt u de zekerheid van afbouwgarantie geboden. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een complete verbouwing van uw keuken binnen 1 week? Kom langs bij Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.

Meer informatie: www.kroonkeukens.com

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed