Kroon Keukens

1Door de intensieve samenwerking tussen Kroonkeukens en Bouwbedrijf Hollands Kroon kan een compleet pakket geboden worden voor de verbouwing van uw keuken. Er wordt gewerkt met een vaste planning en vaste onderaannemers waardoor uw complete keuken heel snel kan worden verbouwd. U kunt zelfs binnen 1 week genieten van een compleet nieuwe keuken en de overlast blijft beperkt!

Arie Kossen, het gezicht van Kroonkeukens in Hippolytushoef: “Kroonkeukens is een keukenspeciaalzaak. Wij geloven in kwaliteit, daarom is deze samenwerking perfect. We verkopen uitsluitend keukens van het Duitse kwaliteitsmerk Schröder en op onze apparaten geven wij zelfs wel tot 8 jaar garantie.” Dennis den Hollander van Bouwbedrijf Hollands Kroon vult aan: “Schröder hecht net zoveel waarde aan het leveren van kwaliteit als wij bij het bouwbedrijf. Kwaliteit is bij ons een eis” .

Nieuwe keuken inclusief verbouwingsservice
Arie vervolgt: “Klanten komen bij ons voor professioneel advies en willen graag ontzorgd worden. Door goed te luisteren naar wat een klant wil, en door ook bij de klant thuis te kijken weten we precies wat deze klant van een nieuwe keuken verlangt. Een standaard keukenzaak richt zich vooral op het verkopen van het product. Door de krachten van Kroonkeukens en Bouwbedrijf Hollands Kroon te bundelen kunnen wij een complete verbouwingsservice voor een keuken aanbieden. Het verwijderen en afvoeren van de oude keuken, het aanleggen van leidingen, de afwerking door de stukadoor of tegelzetter, timmerwerk en het plaatsen van de nieuwe keuken, het wordt allemaal door ons zelf geregeld. Wij garanderen dan ook dat de keuken in 1 week klaar is.”

Zekerheid keukenaankoop en afbouwgarantie
De combinatie van beide bedrijven biedt u behoorlijk wat zekerheid. Kroonkeukens is een CBW erkende keukenzaak en Bouwbedrijf Hollands Kroon is aangesloten bij BouwGarant. Zo bent u ten alle tijden verzekerd van uw aankoop en wordt u de zekerheid van afbouwgarantie geboden. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een complete verbouwing van uw keuken binnen 1 week? Kom langs bij Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef.

Meer informatie: www.kroonkeukens.com

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed