Kraanwater is hot, nu ook gekoeld en met bubbels!

1Naast koud, warm en kokend water óók gekoeld, bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één kraan! Onze interesse is gewekt. Bij Ant. Duijn Keukens in Heerhugowaard, altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes en trends, staat hij al werkend in de showroom.

“Ideaal voor een glas puur, tintelend water. Of om te genieten van koude limonades en cocktails. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu, want de CUBE maakt plastic waterflessen overbodig”, vertelt Marjon Duijn enthousiast. Eh, Cube? “Ja, zo heet deze kraan. Het is de nieuwste innovatie van Quooker.

Bruisend en gezuiverd water
Kokend water uit de kraan is in razend tempo gemeengoed geworden. Verschillende merken introduceerden ook kranen voor gekoeld water. De Cube biedt het dus allebei, plus gezuiverd en bruisend water. Marjon: “Hiervoor staat een extra reservoir onderin het keukenkastje, naast het kokendwaterreservoir. Deze is uitgerust met waterfilters en een CO2-cilinder.”

Iedereen kan toveren
Beter dan ooit beseffen mensen hoe belangrijk water is. We drinken het overdag, maar ook op feestjes in plaats van suikerrijke frisdranken. Met de Cube tovert iedereen in no-time een glas koud water op tafel, met of zonder bubbels. Scheelt bovendien flessen in de koelkast. Ant. Duijn Keukens is de multifunctionele kraan al te bewonderen. “Als leveranciers iets nieuws hebben bellen ze ons altijd. Ze weten dat wij onze klanten graag verrassen”, lacht Marjon.

Nieuwste ontwikkelingen
Zo ook met afzuigsystemen in de kookplaat. Tot voor kort voorbehouden aan het hogere segment, inmiddels bereikbaar voor het brede publiek. De showroom bevat meerdere merken. De nieuwste keukentrend heet sous-vide koken, oftewel ‘vacuümgaren’ in een waterbad op relatief lage, constante temperatuur. Marjon: “Vlees gaart nooit te ver door. Je haalt het eruit als jij eraan toe bent. Nog even afbakken voor een lekker korstje en klaar. Net als in restaurants.” Hoewel innovaties vaak duur zijn haalt Marjon ze graag in huis. “De ene klant wil speciale frontpanelen, de ander topkwaliteit apparatuur en de volgende houdt alles liever budget. In onze showroom is geen wens te gek. De koffie staat klaar. En koud bruiswater natuurlijk!”

Meer informatie: www.antduijnkeukens.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed