Vragen?
WhatsAppE-mail

Koopman Racing

1


“DE SNELHEID EN DE ADRENALINE DIE DOOR JE LIJF HEEN GIERT IS BIJNA NIET IN WOORDEN UIT TE DRUKKEN”

Hein Koopman is geen man van de spotlights. Hij zit achter zijn bureau in het kantoor van het grote bedrijfspand van Koopman Racing op het Winkelerzand. Er hangen 8 auto’s in de lucht van de garage en er wordt flink gesleuteld. Jongens in werkoveralls lopen af en aan. Aan de muur van het kantoor hangen vele foto’s van snelle BMW’s, het gezin Koopman én planborden. Want ondanks zijn ‘schuwheid’ is Hein Koopman een bekendheid in de autosport, waarin hij met zijn bedrijf Koopman Racing furore maakt. Het is een hectische en drukke branche. ,,Misschien is mijn terughoudendheid juist wel het succes van Koopman Racing. De crème de la crème van de elite, is klant bij ons. Ik snap dat deze mensen niet gestoord willen worden wanneer ze lekker een rondje racen.” Want racen, dat is waar het om draait bij Koopman. Ze bouwen raceauto’s, ze repareren, ze verkopen én je kan ze huren om zelf mee te racen.

Exclusieve Bedrijfsincentive’s
,,Wat heel leuk is om te doen, is een exclusieve bedrijfsincentive”, zegt Hein. ,,Je kan bij ons met je bedrijf, collega’s maar ook met vrienden of familie, raceauto’s huren. We gaan dan racen op een circuit naar keuze -kan overal in Europa zijn- en we regelen alles voor de klant. Ze krijgen bij aanvang een cursus en instructie, zodat ze goed voorbereid de baan op gaan. Dit is écht een ongeëvenaarde ervaring en je krijgt er een enorme kick van. Bij veel mensen staat dit op hun bucketlist en eigenlijk is het heel gemakkelijk te regelen bij ons.” Eén keer per jaar huurt Koopman Racing het circuit in Ascari -vlakbij Ronda in Spanje- af. ,,We gaan dan een aantal dagen racen met verschillende groepen mensen. Het circuit is geweldig én de omgeving fantastisch. Echt een ‘once in a lifetime’ ervaring. Maar we zien dat mensen als ze eenmaal de kick ervaren hebben, vaste klant bij ons worden. Want het bijzondere gevoel van de snelheid en de adrenaline die door je lijf heen giert, is bijna niet in woorden uit te drukken.”

Meer informatie: www.koopman-racing.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed