Koi & Vijvercentrum Dirkshorn

1Koi & Vijvercentrum Dirkshorn is gespecialiseerd in alles op het gebied van vijvers zoals vissen, waterplanten, filters, fonteinen en watervallen. In de tropische showroom vindt u tientallen vijvers en verschillende soorten vijvervissen waaronder Koi karpers, goudvissen en steur. “U kunt hier van alles voor uw vijver kopen, maar wij zijn ook dé specialist in aanleg en onderhoud van uw vijver. Ons verzorging gebied is groot Noord-Holland”, zegt eigenaar Brian Bing.

Zwemvijver
“Zo zien we bijvoorbeeld dat de interesse voor zwemvijvers enorm toeneemt. Dit is een vijver waarvan de opbouw gelijk is aan een reguliere vijver. Deze is vergunningsvrij te realiseren. Hij bestaat uit twee elementen, één deel met waterplanten (heliofyten gedeelte) en het tweede gedeelte is om in te zwemmen. Deze twee kunnen in elkaar geïntrigeerd of afzonderlijk geplaatst worden. Het water wordt met dit tweedelige systeem op een natuurlijke manier gefilterd door de planten. Hoe deze vijver ingedeeld wordt is volledig aan de klant. Je kunt zwemvijvers verkrijgen in alle soorten en maten. Wij onderscheiden ons in het afzuigsysteem met twee zij-afvoeren en een skimmer (oppervlakte afzuiger) met voorfilter (zeef) die wij aanleggen in de zwemvijvers. Door deze twee extra elementen krijg je zeer schoon en helder water en verwijder je het grove vuil voordat het natuurlijk gefilterd wordt. Hiermee verkrijg je als het ware een spiegel van water in je tuin. Dat prachtig is om naar te kijken en prettig om in te zwemmen.”

Seizoen
Vaak worden zwemvijvers van eind mei tot en met augustus gebruikt. Dit is een relatief korte periode. Er is een mogelijkheid om een warmtepomp aan te brengen in het vijversysteem, waardoor het zwemplezier zich met een paar maanden uitbreidt.

Helder water garantie op alle vijvers
Bij Koi & Vijvercentrum Dirkshorn krijgen klanten altijd een ‘helder water garantie’. “Dit houdt in dat als klanten ons advies opvolgen, ze altijd helder water hebben. Daarnaast kan iedereen bij ons een gratis watertest laten doen. Er wordt dan een advies op maat gemaakt met een afgemeten supplementen dosering voor in uw vijver. Natuurlijk kunt u ons ook voor ander advies voor uw vijver inschakelen, wij zijn van alle markten thuis.”

Meer informatie: www.koi-vijver.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed