Jongens DE WIT, mannen met pit

Ze zijn goedlachs en gesierd met een West-Friese nuchterheid waar menigeen blij van wordt, de Jongens DE WIT. Al bijna 10 jaar runnen de broers Edo en Sjors de Wit hun bouwbedrijf. De jongens zijn inmiddels uitgegroeid tot stoere mannen.

,,In 2012 bouwden we ons eigen bedrijfspand aan de Fok in Schagen, ons eerste visitekaartje”, zegt Edo. ,,We hebben inmiddels al veel projecten afgeleverd waar we echt trots op zijn. Het mooie is, dat we een totaalplaatje aanbieden. Je merkt dat de klant het heel prettig vindt, dat ze zowel voor bouw als interieur bij ons terecht kunnen. Wij regelen alles, van heipalen tot keuken en van schilderwerk tot vloeren. Als de sleutel wordt overgedragen, is het helemaal klaar en kunnen de nieuwe bewoners volop genieten”, zegt Sjors. ,,Maar ook voor kleinere klussen komen we graag hoor”, zegt Edo lachend. Want ook een op maat gemaakte tafel of andere meubelen maken de jongens ook graag, of moeten we zeggen de mannen?”

Kwaliteit
Als de mannen foto’s laten zien van de projecten die ze hebben gemaakt, dan spat de kwaliteit ervan af. Hoe komt dat? ,,Tijdens de bouw proberen we met de allerbeste materialen te werken. Je kunt verschillende materialen gebruiken, die dezelfde uitstraling hebben, waarvan de goedkopere versie uiteindelijk minder lang mee gaat. Wij bezuinigen niet op materiaal en gaan voor kwaliteit. Hierdoor is het huis ook duurzamer én heeft de bewoner er veel langer plezier van.”

Meer informatie?
www.jongensdewit.nl

BUITENGEWOON by Klaver Makelaardij over Jongens DE WIT

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed