Vragen?
WhatsAppE-mail

Jan Rozing Mannenmode: mannen snoepen van exclusiviteit

IMG_9468_LRDriehonderd vierkante meter mannenmode en prettig advies, pal achter de Grote Kerk. Hartje Schagen dus, maar nét buiten het standaard winkelrondje. Een nadeel? Juist niet, merkt Arjo Rozing: “Veel mannen hoeven niet zo nodig het centrum in. En wij hebben een eigen parkeerterrein. Ideaal als je lekker doelgericht kleding wilt uitkiezen.”

En keuze is er. Wie hier voor het eerst binnenstapt kijkt zijn ogen uit. Topmerken als Paul & Shark, Gant, Lacoste en Eduard Dressler vullen de sfeervolle winkel, van sportief casual tot stijlvol zakelijk. ‘Hoogwaardig middensegment’ noemt Arjo het. “Wij bieden een uitgebreide basiscollectie broeken, overhemden en kostuums, gecombineerd met een ruime keuze aan modeartikelen. En daaromheen kun je hier snoepen van exclusievere items die elk seizoen weer anders zijn.”

Onbeperkt combineren
Jan Rozing Mannenmode is ook het adres voor maatwerk. De één vindt het gewoon mooi om stof, knoopjes en stiksels zelf uit te zoeken, voor de ander is het noodzaak vanwege zijn lichaamsbouw. Voor laatstgenoemde doelgroep heeft Arjo ook een uitgebreide mix-and-match-collectie waarbij je broeken en jasjes in verschillende maten en kleuren onbeperkt kunt combineren. “Dankzij de kleurechtheid van ons kamgaren wol is zelfs later nabestellen geen probleem.”

Iedereen de juiste keuze
Als Arjo een kledingstuk toont, pakt hij automatisch de stof vast. De grip vertelt hem in één tel alles over de kwaliteit. Het zijn de kleermakersgenen van zijn vader en opa. Maar werkelijke kwaliteit draait om juiste keuzes maken, vertelt Arjo. “Zelfs als een kwaliteitsshirt perfect staat kun je je er onprettig in voelen. Andersom kan iemand juist iets uitkiezen wat niet optimaal oogt. In beide gevallen kijken we graag samen verder. Onze klanten moeten er goed uitzien én zich goed voelen.”

Tip van de specialist!
Arjo Rozing: “Kijk voor je van huis gaat even in de spiegel en vraag jezelf af: voel ik mij hier gelukkig in? Stráál ik? Veel mannen zien kleding slechts als iets noodzakelijks, terwijl iedereen aan je ziet hoe je je erin voelt. Gun jij jezelf die tijd niet? Of ben je onzeker over wat bij jou goed staat? Laat je dan eens in alle rust persoonlijk adviseren door een specialist. Kleding maakt de man!”

Amsterdammers en sokken
Een breed aanbod onderscheidende kwaliteitsmode en toch persoonlijke aandacht. Het blijkt een unieke combinatie. Zelfs hoofdstedelingen weten Rozing Mannenmode te vinden. Arjo: “Die maken er een gezellig dagje Schagen van. Wist je trouwens dat Amsterdammers hun broeken korter willen dan Westfriezen? In zithouding laten zij graag hun sokken zien.”

‘Onze klanten moeten er goed uitzien én zich goed voelen’

Meer informatie: Janrozing.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed