Intexstore: Nieuwe Woondimensie, De Serre 2.0

In de vorige editie namen wij u mee in de hemelse buitenervaring van tuinkamers. Deze keer staat de serre centraal. Mike de Groot van Intexstore in Hem: “Wie ook ’s winters lekker ‘buiten’ wil zitten kiest voor een geïsoleerde serre.”

We ontmoeten Mike in zijn showroom. Glazen schuifwanden rollen met een donker geluid gedecideerd over de geleiders. Je ziet, voelt en hoort kwaliteit. Mike opent een glazen vouwwand. Twee tellen later is alles volledig open: de serre is omgetoverd tot overdekt terras. “En zo zet je de dakramen helemaal open”, lacht hij met de afstandsbediening in zijn hand.

Uitstekend geïsoleerd
De serres zijn licht, ruimtelijk en flexibel. Net zo’n bijzonder buitengevoel als een tuinkamer, maar dan óók in de wintermaanden. “Door de uitstekende isolatie zijn deze serre ‘s winters net zo warm als de rest van de woning. Qua comfort kun je dit dan ook beter vergelijken met een gewone aanbouw, maar dan met veel meer lichtinval, mogelijkheden én contact met buiten.”

Ventilatie en zonwering
Het glazen dak geeft van binnenuit een bijna surrealistisch uitzicht. “En toch wordt het nooit een broeikas”, vertelt Mike. “Door te spelen met de schuifwanden regel je de ventilatie en de zonwering op het dak doet de rest. Die is stormvast en op afstand instelbaar. Zo varieer je moeiteloos van compleet open tot potdicht. Net wat jíj aangenaam vindt!”

Meer informatie:
www.intexstore.nl

Benieuwd naar Nieuwe Woondimensie deel 1, de tuinkamer? Klik hier.

Artikel deel 2 Intexstore in BUITENGEWOON magazine

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed