Vragen?
WhatsAppE-mail

House of Mayflower: een kast ontwerpen, dat kun je zelf ook!

Toen de zusjes Warman van House of Mayflower geen kast konden vinden die aansloot bij de collectie in hun winkel, besloten ze zelf een kast te ontwerpen. En wat voor één! Strakke lijnen zonder ‘tierelantijntjes’, prachtige materialen, stoer uiterlijk en veel ruimte. Inmiddels is de kastencollectie ‘By House’ niet meer weg te denken en sluit het naadloos aan bij de uitstraling van House of Mayflower: elegant, robuust en modern.

ALLES IS MOGELIJK
,,Toen we begonnen met ons eigen merk, hadden we geen idee dat het zo’n succes zou worden. We zijn begonnen met een paar ‘By House’ modellen, maar nu verkopen we alleen maar onze ‘eigen kasten’”, zegt Anoeska. Ons team heeft inmiddels al vele klanten geholpen met het ontwerp van hun eigen kast, dus we weten hoe het is om keuzes te maken én hoe moeilijk dat soms is. ,,Daarom hebben we een kast ontworpen, die mensen helemaal zelf kunnen samenstellen. Je kunt voor open vakken kiezen, dichte vakken, met televisie-vak, en verschillende maten. Alle kleuren zijn leverbaar en er is ook een keuzeoptie voor materiaalgebruik. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Weet je wat ook leuk is? We kunnen de kast of het dressoir ook combineren met een speelmeubel voor de kinderen. Of combineer de kast met een werkplek. We leveren ze ook met een ingebouwde bio-ethanol haard, bijvoorbeeld die van ‘Ruby Fires’. Voor de mensen die wat minder behoefte hebben aan een persoonlijke touch, zijn er ook standaard maten. De standaard collectie is scherper qua prijs dan een maatwerk kast en veelal ook leverbaar in diverse afmetingen. De klanten met een bovenwoning kunnen we ook blij maken. Sinds kort is er een model die bestaat uit losse modules. Die kan overal naar binnen. ” Dus écht voor iedereen wat wils? ,,Ja, echt voor iedereen”, voegt Anoeska toe.

WEET JE WAT HANDIG IS? DE KAST COMBINEREN MET EEN ‘KINDERSPEELMEUBEL’.

Meer informatie?
www.houseofmayflower.nl

BUITENGEWOON magazine House of Mayflower

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed