Vragen?
WhatsAppE-mail

Novitaz: hoe krijg ik meer sfeer in huis?

1Dit is zo ongeveer de meest gehoorde openingsvraag bij Novitaz. Maar iedereen die ‘m stelt, gaat met een passend antwoord weer naar huis. De woonwinkel staat bekend om zijn verrassende interieuradviezen. Wij koersten naar Medemblik voor lezerstips.

“Stap af van al die veilige keuzes”, steekt medeeigenaar Johan Blokker meteen van wal, hoewel hij precies weet waarom dat zo lastig is. “Als je vooraf niet weet hoe iets zal uitpakken, is een afwijkende keuze gewoon spannend. Zeker als het een flinke uitgave betreft speel je toch liever op safe. Daarnaast zijn niet veel mensen in staat om het totaalbeeld voor zich te zien. Dan steekt steeds die onzekerheid op en blijf je zoekende.”

Zoek grenzen op
De stylisten van Novitaz zijn juist specialisten in totaalplaatjes. Soms kan een kleine aanpassing het gevoel van een complete metamorfose geven. “Omdat wij juist wél de grenzen opzoeken”, aldus broer van Johan en mede-eigenaar Robert Blokker. “Met printbehang, markant bankstel of sprekende kleur muurverf bijvoorbeeld. Daar hebben wij oog voor, maar óók de materialen. In onze woonwinkel pakken we alles zo bij elkaar voor een eerste impressie.”

Geef eyecatchers de ruimte
De ene klant is hiermee geholpen, de andere laat een compleet nieuw interieurplan ontwerpen. Vanuit haar werkwijze geeft adviseur Nicky tips. “Doe voor een echt wauw-effect iets met de wand of hoek die je na binnenkomst als eerste ziet: je moet direct door warmte worden omarmd. Bekijk daarna de looplijnen en kijkrichtingen: waar creëer je de volgende verrassing? En geef eyecatchers de ruimte, anders komen ze niet uit verf.”

Sla niet door in trends
De winkel van Novitaz biedt veel inspiratie. Opvallend is de mix van landelijk, klassiek en industrieel. “Je ziet dat je veel stijlen kunt combineren. Momenteel zijn zwart en robuust helemaal in. Ons advies is: sla niet in door in trends, want dan raak je eerder op je interieur uitgekeken. Stalen deuren daarentegen zijn tijdloos. Maar ook die vragen om balans in het geheel”, vertelt styliste Jennifer, die nog één tip heeft voor mensen die rondlopen met die beruchte openingsvraag: “Ga eens sparren met een interieurontwerper. Wij stappen er blanco in en laten u ándere mogelijkheden zien!”

Meer informatie: www.novitaz.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed