High Lights Reklame: mooi werk, stralend merk!

1Hun fotobehang geeft vele interieurs sfeer. Hun lichtreclame laat honderden bedrijfspanden stralen. En hun beletteringen rijden rond op ontelbare voertuigen. Kortom, heel Noord-Holland ziet dagelijks het werk van High Lights Reklame uit Winkel. Een bijzonder gegeven, vindt ook eigenaar Rob Peetoom. Trots geeft hij ons een kijkje in zijn wereld vol kleuren, creativiteit en innovatie.

In de werkplaats stuurt een freesmachine zichzelf met vloeiende bewegingen door een dikke acrylaatplaat. De uitgesneden letters worden handmatig voorzien van gekleurde folies en
gemonteerd op zogeheten letterdozen. High Lights Reklame in Winkel produceert het hele bouwpakket zelf. Rob: “Soms moeten meerdere bedrijfsfilialen in één keer gerestyled worden. Doordat wij alles in eigen huis doen kunnen wij razendsnel schakelen én houden we regie over de kwaliteit.”

Geboren in een lichtbak
Elke ruimte is specifiek ingericht voor een bepaalde handeling. Enthousiast laat Rob alles zien. Aluminium profielen, folies in alle denkbare kleuren, computers, printers en plotters. En natuurlijk zijn nieuwste aanwinst: het pand aan de overkant waar tot voor kort De Jager Scooters gehuisvest was. “Het is hoog, licht en warm: perfect voor het beletteren van auto’s!”, aldus Rob, die naar eigen zeggen – verwijzend naar zijn vader als voorganger in dit ambacht – ‘zo ongeveer is geboren in een lichtbak’.

Juist keuze voor elk doel
Van de signing bij Avia Marees tankstations tot het scorebord bij de sportvereniging, van beursdisplay tot de striping en songteksten op de wagens van Spaansen: het komt allemaal uit de koker van High Lights. “Technisch gezien is álles mogelijk om jezelf zichtbaar te maken, zeker met de huidige printtechnieken en ledverlichting. Wij helpen onze klanten vooral met het maken van de juiste keuze voor hún specifieke doel, situatie en budget”, vertelt Rob. Dat High Lights Reklame vervolgens zeer hoogwaardige producten aflevert hoeft niet in de tekst. “Dat is toch logisch?”

Meer informatie: www.highlightsreklame.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed