Vragen?
WhatsAppE-mail

Hans en Peter Bossen

1De broers Hans en Peter Bossen verdienen de kost met ieder hun eigen bedrijf. De één bouwt en verbouwt, de ander legt tuinen aan. Soms spelen ze elkaar een klusje toe, want ‘wie ergens komt, die hoort wel eens wat’. Hun werkgebieden komen samen in veranda’s en buitenverblijven. Twee specialisten over duurzaam hout en mensen helpen aan hun gedroomde resultaat.

De Westfriese mentaliteit ‘spat’ ervan af: niet te veel woorden, maar harde werkers. Met humor, verstand van zaken en ruim dertig jaar ervaring. Trends signaleren zij feilloos. “Duurzaamheid leeft”, aldus Hans, van Bouwbedrijf Hans Bossen. “Men wil minder onderhoud en langere levensduur, maar ook verantwoorde herkomst. Dat past precies in mijn straatje. Natuurlijk gebruik ik kunststof kozijnen en gevelbekleding als de klant dat wil, maar hout blijft het mooist. Wij passen ook hout toe dat duurzaam is gekweekt én niet beschilderd hoeft te worden: dat is dubbel milieuvriendelijk.”

Ook Peter, van Peter Bossen Tuinaanleg, bespeurt een omslag in houtgebruik. “Tropisch hardhout lijkt op z’n retour. Het wordt ook onbetaalbaar voor in de tuin. Een goede ontwikkeling hoor, want er zijn genoeg alternatieven. Robinia bijvoorbeeld, afkomstig van Europese bodem en met duurzaamheidsklasse een of twee.”

Praktisch meedenken
Peter en Hans adviseren hun klanten graag; uiteraard op hun eigen, nuchtere manier. “Mensen vinden op internet de mooiste dingen, maar je moet ook praktisch blijven. Hoe zit het met onderhoud? Is de ligging geschikt? En past het wel in het budget?”, aldus Peter. Hans vult aan: “Soms ga ik al tijdens het aankoopproces mee. Hoe kunnen we de ruimte vergroten? Kan die balk eruit? Dan is onze kennis en creativiteit echt een meerwaarde.” Trots: “Het is gewoon mooi dat mensen dankzij de juiste keuzes jarenlang plezier van hun investering hebben.”

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed