Vragen?
WhatsAppE-mail

Gadgets & Gifts: voorjaar 2018

1. Flowermoods by Pimpernel
Bloemen geven je huis nét dat tikkeltje extra, waardoor alles meer kleur krijgt. Pimpernel bloemen en meer onderscheid zich al jaren met kwalitatieve bloemen en creaties in een eigen smaakvolle stijl. Vanaf nu kunt u altijd genieten van verse mooie bloemen, met het Flowermoods by Pimpernel abonnement. Echt een cadeautje voor uzelf óf iemand anders. U krijgt op reguliere basis een prachtig boeket, aan huis bezorgd. De bloemen zijn duurzaam gekweekt en geschikt in een nonchalante stijl. U heeft keuze uit verschillende abonnementen, die qua bezorging én grootte op maat gemaakt worden. Als u een jaarabonnement afsluit dan krijgt u er een stijlvolle vaas bij. Daar wordt u toch blij van?

Meer informatie: www.pimpernel-bloemen.nl

2. Ultiem buiten koken
De Big Green Egg heeft eigenlijk weinig introductie nodig. Steeds vaker doemt hij op in tuinen van mensen die ervan genieten om buiten te koken. Inmiddels is het buitenseizoen in volle gang, dus is het toch fantastisch als ook ú ongekende culinaire mogelijkheden kunt ervaren? Want wist u bijvoorbeeld ook dat u desserts kunt maken op de Green Egg. U wordt tijdens het koken op de Green Egg omgetoverd tot een ware chef-kok, u zult verstelt staan. Alles wat u op de Green Egg bereidt heeft een heerlijke smaak. En voor mensen met kinderen; de Egg wordt nauwelijks warm aan de buitenkant, wel zo veilig.

Meer informatie: www.classiccookers.nl

3. Meegaan met de trend of juist niet?
,,Wij gaan voor een sfeer en interieur die bij je past én mooi is. Dat is het belangrijkste. Vaak is een interieur wat perfect op iemand aansluit in de kleuren die zelf uitgekozen worden tijdlozer dan iets wat een trend is”, zegt Atie Jong. Een goed interieur voelt als een warme deken en Jack en Atie Jong hebben alles in huis om dat werkelijkheid te maken. U heeft keuze uit honderden stoffen, kleuren en materialen om uw interieur persoonlijk en tijdloos te maken. In een 3D tekening kan Atie laten zien hoe de woning er uit zal komen te zien. Laat u verrassen!

Meer informatie: www.jackenatie-jong.nl

4. Beleef de natuur in huis
Wilt u iets wat écht in het oog springt in uw interieur? Kies voor mooie producten uit de natuur met Scandinavische tinten. De warme tinten zorgen voor sfeer en rust, in combinatie met een natuurproduct zoals steen geeft dit een unieke look. Jade Natuursteen is dé specialist op het gebied van natuursteen. Voor het inrichten van uw kamervloer, hal, toilet of badkamer. Van Belgisch hardsteen tot mozaïek in het marmer en van sanitair tot vensterbanken. Laat u inspireren met een bezoek aan de showroom in Heerhugowaard. Laat u verwonderen door een groot assortiment keramische tegels en een zeer uitgebreide collectie keramisch hout.

Meer informatie: www.jade-natuursteen.nl

5. Infrarood terrasverwarmer óók te bedienen via telefoon!
Met een infrarood terrasverwarmer zit u tot in de late uurtjes heerlijk buiten. Specialist in ‘buitengewoon buitengevoel’ Intexstore adviseert topmerk Somfy. Wie een terrasoverkapping of tuinkamer van Intexstore heeft, kan deze heaters bovendien integreren in het home controle systeem. Hierdoor kunt u niet alleen de terrrasoverkapping met uw mobiel open en dicht zetten, maar óók de heater en zelfs de tuinverlichting bedienen! Topkwaliteit, wooncomfort en gemak. Wat wil de mens nog meer?

Meer informatie: www.intexstore.nl

6. Uw woning toekomstklaar met een warmtepomp
We weten het allemaal, in de toekomst zal ons huis op een andere manier worden verwarmd. Aardwarmte is een duurzame vorm van energie en een goed alternatief voor het stoken met gas of kolen. Een warmtepomp zet aardwarmte om en is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, de energienota wil verlagen, het energielabel van de woning wil verhogen én milieubewust wil omgaan met de grondstoffen van de aarde. Het is milieuvriendelijk en bovendien een erg rendabele manier om uw woning te verwarmen én te koelen. U kunt een warmtepomp vergelijken met een koelkast, alleen verloopt de werking omgekeerd. Bent u nieuwsgierig geworden? Ontdek de mogelijkheden van de toekomst.

Meer informatie: www.warmtebelang.nl

7. Hemelse nachtrust
Een goede nachtrust is van groot belang voor het functioneren van de mens. Omdat ieder mens uniek is, is ook ieder slaapsysteem uniek. Voor unieke slaapsystemen die u een hemelse nachtrust bieden, kunt u terecht bij de Enkhuizer Bedstede. Door ‘slaapkennis’ te combineren met uw wensen kunnen ze een perfecte slaapkamer voor u samenstellen. Ze zijn al 35 jaar adviseur en dealer van kwaliteitsvolle merken. Dus wanneer u een beetje wakker bent, bezoekt u de winkel in Grootebroek. Want een hemelse nachtrust en goed uitgeslapen wakker worden, dat wilt u toch ook? Pullman Silverline matrassen: al 3 jaar op rij de beste geteste pocketveer matras. Maak nu kans om het aankoopbedrag van uw matras terug te winnen.

Meer informatie: www.enkhuizerbedstede.nl

8. Italiaanse schoonheid
Paul en Shark is een Italiaans kledingmerk, die alle kleding produceert in eigen land. Er wordt uitsluitend gewerkt met luxe en dunne garens, waardoor er een prachtige uitstraling gerealiseerd wordt in combinatie met een hoog draagcomfort. Jan Rozing Mannenmode in Schagen biedt één van de grootste collecties van Nederland aan van dit stijlvolle merk. Want naast de gebreide artikelen heeft Paul en Shark ook een mooie collectie met o.a. overhemden. Wist u overigens dat Paul en Shark vanwege zijn exclusieve karakter online verkoop van de collectie verbiedt? Haast u naar de winkel dus!

Meer informatie: www.janrozing.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed