Vragen?
WhatsAppE-mail

In de rubriek Gadgets & Gifts lichten we een aantal producten van partners uit. In deze editie staan Intexstore, Pieter Tuin, Jack en Atie Jong, Classic Cooker, Ynter, Ooteman paardensport, Pimpernel en Sunshower.

Stormvaste zonwering

Een must have op elke geïsoleerde serre. Doordat het doek in de zijgeleiders is gefixeerd, kunt u
de zonwering ook probleemloos gebruiken wanneer onze Noord-Hollandse zeewind opsteekt. En
uiteraard vanuit uw luie stoel te bedienen, óók via de app!

www.intexstore.nl

Gadget Intexstore BUITENGEWOON magazine

Een tuin met een eigenwijze twist

Een tuin aanleggen is als het bouwen van een huis. Je maakt een plan, dan leg je de fundering en
daarna begint de bouw. Voor dit proces is het handig om vakmensen in te schakelen. Pieter Tuin is iemand met groene vingers, die niet van een ‘twaalf in een dozijn tuin’ houdt. ,,Ik maak altijd iets met een bijzondere twist en net als bij het bouwen van een huis werk ik samen met een architect. Ik vind het belangrijk dat een tuin duidelijke lijnen heeft en in symbiose staat met zijn mooie beplanting. Daarbij letten we op het materiaalgebruik én de duurzaamheid daarvan. Dit alles samen maakt een geheel waar u jarenlang plezier van heeft.” Kortom, voor een tikkeltje eigenwijze tuin, Pieter Tuin.

www.pietertuin.nl

Gadget Pieter Tuin BUITENGEWOON magazine

Maak uw interieur compleet met gordijnen

De donkere maanden staan voor de deur en dan is het toch heerlijk om tijdens gure dagen op de bank te kruipen in een knus, warm en gezellig huis. Wist u dat gordijnen u hier heel goed bij kunnen helpen? Ze geven sfeer en warmte in één. Daarnaast creëert u ook een stukje privacy en werken ze geluiddempend. Gordijnen maken uw interieur compleet, laat u adviseren bij uw keuze door Jack en Atie Jong. Ze hebben een uniek assortiment die bij ieder interieur aansluit. Uiteraard op maat gemaakt.

www.jackenatie-jong.nl

Gadget Jack en Atie Jong BUITENGEWOON magazine

Uw AGA in controle met Cooker Control

Heeft u een ‘heet gestookt’ fornuis dat altijd op temperatuur is? Met Cooker Control wordt snel en eenvoudig een ‘stand-by-regeling’ aan uw fornuis toegevoegd. Met deze unieke functie maakt u het mogelijk om de temperatuur van uw fornuis te verlagen via een handige app. Hierdoor heeft u een forse energiebesparing én meer comfort, want u kunt uw fornuis afstemmen op uw eigen dagritme. Voor elke dag van de week kan een persoonlijk tijdschema worden ingesteld, zodat het fornuis altijd gebruiksklaar is op de momenten dat u dit wenst. Zo heeft u een energiezuinigere en efficiëntere Aga. Cooker Control is op alle fornuizen mogelijk.

www.classiccookers.nl

Gadget Classis Cooker BUITENGEWOON Magazine

BeoSound Edge a new Sound Revolution

De Beosound Edge is een unieke luidspreker en een minimalistisch designobject, dat een krachtig dynamische geluidsprestatie voor thuis biedt. Ontworpen voor intuïtieve aanraak en beweging. Deze luidspreker is een ononderbroken cirkel van audiohelderheid, precisie en schoonheid. De Edge is voorzien van Internet Radio, Deezer, Spotify connect, Google Cast, Airplay en Bluetooth en kan onderdeel zijn van een Multiroomsysteem.

www.ynter.nl

Gadget Ynter BUITENGEWOON magazine

Ooteman paardensport, alles voor u en uw paard

Bij Ooteman Paardensport in Hoogkarspel vindt u alles op het gebied van paardensport. De speciaalzaak biedt een complete collectie voor zowel de (beginnende) recreatieve ruiter als de professional. Behalve een fysieke winkel heeft Ooteman Paardensport ook een internationaal gerenommeerde webshop, een zadelpasservice, borduurservice en een werkplaats. Het uitgebreide assortiment zal elke paardensportliefhebber bekoren, maar ook voor outdoorlaarzen en fashion kunt u bij Ooteman Paardenport terecht. Kijk ook eens in de webshop of breng een bezoek aan de Paardensportzaak aan de Streekweg 160 te Hoogkarspel.

www.ooteman.nl

Gadget Ooteman BUITENGEWOON magazine

Pimpernel bloemen staat voor meer

In de sfeervolle stolpboerderij vindt u een heuse oase van kleurrijke bloemen, frisse planten en stoere potten. Maar er is meer… de afgelopen jaren is de winkel omgetoverd tot een lifestyle winkel, in dezelfde stoere natuurlijke stijl die we van Pimpernel kennen. Er zijn armbanden van Josh, accessoires voor in huis, kleding en tassen van het hippe merk Zusss en de leukste cadeaus en relatiegeschenken van o.a. 100 % leuk. Ook biedt Pimpernel bloemenabonnementen en bedrijfs- en beursaankledingen. Altijd handig om te weten. Wanneer laat jij je verrassen óf verwennen door deze mooie producten en diensten?

www.pimpernelshop.nl

Pimpernel gadget BUITENGEWOON magazine

Create your own sunshine

Veilig zonlicht thuis in uw dagelijks badritueel zorgt voor de aanmaak van
vitamine D, een sterkere weerstand en een gezonde teint. Dit gecombineerd met de kracht van infrarood voor het verminderen van rug- en nekpijn, het verlichten van reumatische klachten, het sneller herstel bij spierpijn en stijfheid, een dieptereiniging van de huid en een snellere bloedcirculatie. De Sunshower producten zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO en medisch specialisten LUMC en VUMC, ze voldoen aan alle strikte EU-installatierichtlijnen en dragen het CE-keurmerk. De Sunshower is verkrijgbaar in zes modellen bij uw badkamerspeciaalzaak en te integreren in iedere nieuwe of bestaande badkamer.

www.sunshower.nl

Sunshower BUITENGEWOON magazine

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed