Vragen?
WhatsAppE-mail

Eindelijk een partner in huis die alle klussen aanpakt

1U kent het gevoel misschien wel. U bent uw huis aan het bouwen, verbouwen of restylen en u moet keuzes maken. Heel veel keuzes… welke kleur wordt de muur, wat voor vloer wil ik, welke meubelen passen hier bij? Vaak komt u dan toch bij witte muren en de geijkte accessoires uit. Maar wát als er nu een bedrijf is, die dit allemaal voor u uit handen kan nemen en een interieur aanmeet die u past als een warme jas? Een interieur waar u zich volledig op uw gemak voelt en wat zich onderscheidt? Dan bent u bij Partners at Home aan het juiste adres.

Totaalpakket
“Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan. Dit houdt in dat een klant geholpen wordt door één van onze 4 stylistes, die aan de hand van de wensen een compleet interieur samenstelt. Wij nemen mensen die hier binnenkomen aan de hand en creëren iets wat volledig bij die persoon past. Wij ontzorgen dus volledig. In de meeste gevallen komen we ook bij de klant thuis kijken hoe de situatie is, en letten daarbij op zaken zoals bijvoorbeeld de lichtinval. Maar als iemand alleen een pot verf met kwasten nodig heeft, dan kunnen we die natuurlijk ook goed van dienst zijn.”

Gratis interieuradvies
“Voor het interieuradvies wat we geven rekenen we geen tarief. We hopen natuurlijk wel dat het aansluit op de wensen van de klant en dat ze uiteindelijk van onze diensten gebruik gaan maken. Als we uiteindelijk aan de slag gaan, dan is het goed om te weten dat we alles in eigen beheer hebben. De schilders, de behangers, de glaszetters, de vloerenleggers en de stoffeerders. Dit werkt erg prettig qua planning en geeft duidelijkheid voor de klant. Die hoeft zo maar bij één adres aan te kloppen, als er vragen of wijzigingen zijn.”

Nazorg
“Aan het eind van een project komen we kijken of alles in orde is. De styliste gaat nog even door het huis en legt de laatste accessoires op de juiste plek en kijkt of alle fotolijstjes wel hangen. Laatst hadden we een klant die op vakantie ging. Tijdens zijn vakantie hebben we het hele huis opgeknapt en ingericht. Toen hij thuis kwam was alles klaar en kon hij op de bank gaan zitten om te genieten van een nieuw en volledig op elkaar afgestemd interieur. Dat is mooi thuiskomen toch?”

Meer informatie: www.partnersathome.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed