Een zorgwoning in uw achtertuin

1


Vergunningsvrij en op maat gemaakt

Ouderen moeten langer zelfstandig blijven wonen, terwijl de zorg meer en meer terechtkomt bij hun kinderen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een zorgwoning in hun achtertuin. Door nieuwe regelgeving mag het. En dankzij Art & Build, atelier voor bouwkunst uit Warmenhuizen, kán het. Op een fraaie, flexibele en waardevaste manier.

Sinds 1 januari 2015 mag u vergunningsvrij een zorgwoning van maximaal 150 m2 in uw achtertuin (laten) bouwen. Als uw tuin het toelaat, is dit zonder twijfel de perfecte oplossing: het maakt uw zorgtaak een stuk lichter en iedereen houdt zijn privacy.

Flexibel en waardevast
Maar wat als de zorgperiode ten einde komt? Dan kunt u de zorgwoning natuurlijk een andere functie geven. Met een modulaire woning van Art & Build kunt u echter óók kiezen voor verplaatsing, aanpassing of verkoop. ‘Onze zorgwoningen zijn demontabel en opnieuw op te bouwen. Dit geeft de eigenaar ongekend veel vrijheid’, vertelt bedenker Jaap Swan. ‘En de woning is extra waardevast.’

Volwaardige woning
Zorgwoningen van Art & Build bieden bovendien volwaardig wooncomfort. Ze worden gebouwd van hoogwaardige materialen en de isolatie is uitstekend. Door het lage energiegebruik is één elektragroep vanuit de bestaande woning voldoende voor aansluiting van de hele zorgwoning. De totale bouw neemt slechts drie dagen in beslag: voorbereiding, plaatsing en afwerking. Een
fundering is meestal niet noodzakelijk.

Vele andere toepassingen
De uitvoeringsvrijheid maakt deze zorgwoningen extra uniek. Hout of steen, riet of dakpannen, u kiest. Zelfs uitbreiding op termijn is mogelijk. Dat maakt deze woningen óók aantrekkelijk voor andere toepassingen, merkt Jaap Swan. ‘Mensen laten ze plaatsen als bedrijfsruimte, hoofdwoning of als toeristenverblijf. Sommigen redeneren zelfs andersom; nu als garage, later als zorgwoning!’ Het kan allemaal. Vergunningsvrij zelfs, mits u het slim aanpakt. Art & Build helpt u aan de optimale totaaloplossing. Voor nu én in de toekomst.

Meer informatie: www.artbuild.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed