Vragen?
WhatsAppE-mail

Een zorgwoning in uw achtertuin

1


Vergunningsvrij en op maat gemaakt

Ouderen moeten langer zelfstandig blijven wonen, terwijl de zorg meer en meer terechtkomt bij hun kinderen. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een zorgwoning in hun achtertuin. Door nieuwe regelgeving mag het. En dankzij Art & Build, atelier voor bouwkunst uit Warmenhuizen, kán het. Op een fraaie, flexibele en waardevaste manier.

Sinds 1 januari 2015 mag u vergunningsvrij een zorgwoning van maximaal 150 m2 in uw achtertuin (laten) bouwen. Als uw tuin het toelaat, is dit zonder twijfel de perfecte oplossing: het maakt uw zorgtaak een stuk lichter en iedereen houdt zijn privacy.

Flexibel en waardevast
Maar wat als de zorgperiode ten einde komt? Dan kunt u de zorgwoning natuurlijk een andere functie geven. Met een modulaire woning van Art & Build kunt u echter óók kiezen voor verplaatsing, aanpassing of verkoop. ‘Onze zorgwoningen zijn demontabel en opnieuw op te bouwen. Dit geeft de eigenaar ongekend veel vrijheid’, vertelt bedenker Jaap Swan. ‘En de woning is extra waardevast.’

Volwaardige woning
Zorgwoningen van Art & Build bieden bovendien volwaardig wooncomfort. Ze worden gebouwd van hoogwaardige materialen en de isolatie is uitstekend. Door het lage energiegebruik is één elektragroep vanuit de bestaande woning voldoende voor aansluiting van de hele zorgwoning. De totale bouw neemt slechts drie dagen in beslag: voorbereiding, plaatsing en afwerking. Een
fundering is meestal niet noodzakelijk.

Vele andere toepassingen
De uitvoeringsvrijheid maakt deze zorgwoningen extra uniek. Hout of steen, riet of dakpannen, u kiest. Zelfs uitbreiding op termijn is mogelijk. Dat maakt deze woningen óók aantrekkelijk voor andere toepassingen, merkt Jaap Swan. ‘Mensen laten ze plaatsen als bedrijfsruimte, hoofdwoning of als toeristenverblijf. Sommigen redeneren zelfs andersom; nu als garage, later als zorgwoning!’ Het kan allemaal. Vergunningsvrij zelfs, mits u het slim aanpakt. Art & Build helpt u aan de optimale totaaloplossing. Voor nu én in de toekomst.

Meer informatie: www.artbuild.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed