Vragen?
WhatsAppE-mail

Taats Architecten & Bouwkundigen: een beetje speelsheid mag wel

1Is het een bouwkundig tekenaar, een ontwerper, een architect? Misschien is bouwkundig tovenaar wel de juiste benaming. Bij Taats Architecten & Bouwkundigen zijn ze allemaal te vinden. De hele dag tovert Nico samen met zijn team kunstwerken op papier. Van een eerste schets naar een prachtig gebouw met een eigen stijl. En een beetje speelsheid mag wel, vindt Nico.

Het werkgebied van Nico is heel breed. Ze maken schuren, woningen, bedrijfspanden en ook de nieuwe sporthal van VZV mag Taats Architecten & Bouwkundigen aan zijn portfolio toevoegen. Alles heeft een eigen sfeer, van modern tot traditioneel. ,,Ons hele team heeft als drijfveer om iedere keer weer iets unieks neer te zetten, wat tegelijkertijd duurzaam en mooi is.”

Schuurwoning
Een schuurwoning is een mooi voorbeeld van een object waar alles in samen komt. Moderne vormgeving, robuuste elementen en traditionele aspecten. Bij de verbouw van een schuurwoning heb je vooral heel veel ruimte. Het is interessant om deze goed te benutten en leuke zitjes en doorkijkjes te creëren. Bij nieuwbouw kan je werkelijk alle kanten op. Een mooi voorbeeld hiervan is de woning die we in 2016 hebben opgeleverd in Haringhuizen. De opdrachtgevers wilden een spannende moderne woning met veel goede zitplekken. De woning ligt op een prachtig punt, dus we hebben veel rekening gehouden met zichtlijnen. We hebben veel glas gebruikt, waardoor het uitzicht fantastisch is vanuit de woning én de achtertuin. Het bovenste puntje van de woning is kenmerkend en de begane grond en de eerste verdieping zijn met elkaar verbonden. Je kijkt dus vanuit de woonkamer naar de eerste verdieping door een opening met vide. ,,We hebben voor deze familie een hoofdgebouw gemaakt en een klein broertje ernaast, die fungeert als schuur en veranda”, vertelt Nico enthousiast.

,,Projecten als deze maken we heel graag, dat zijn paradepaardjes en het geeft heel veel energie om zoiets eigenzinnigs te ontwerpen. Maar begrijp me niet verkeerd, we ontwerpen ook heel graag een traditionele woning voor iemand, daar stoppen we evenveel passie in.”

Het is indrukwekkend om te zien wat Taats Architecten & Bouwkundigen en zijn team allemaal tevoorschijn toveren, maar bovenal zijn het altijd eigenzinnige creaties met een eigen karakter.

Meer informatie: www.taats.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed