Nico Dekker: een beetje speelsheid mag wel

1Is het een bouwkundig tekenaar, een ontwerper, een architect? Misschien is bouwkundig tovenaar wel de juiste benaming. Bij Nico Dekker zijn ze allemaal te vinden. De hele dag tovert Nico samen met zijn team kunstwerken op papier. Van een eerste schets naar een prachtig gebouw met een eigen stijl. En een beetje speelsheid mag wel, vindt Nico.

Het werkgebied van Nico is heel breed. Ze maken schuren, woningen, bedrijfspanden en ook de nieuwe sporthal van VZV mag Nico Dekker aan zijn portfolio toevoegen. Alles heeft een eigen sfeer, van modern tot traditioneel. ,,Ons hele team heeft als drijfveer om iedere keer weer iets unieks neer te zetten, wat tegelijkertijd duurzaam en mooi is.”

Schuurwoning
Een schuurwoning is een mooi voorbeeld van een object waar alles in samen komt. Moderne vormgeving, robuuste elementen en traditionele aspecten. Bij de verbouw van een schuurwoning heb je vooral heel veel ruimte. Het is interessant om deze goed te benutten en leuke zitjes en doorkijkjes te creëren. Bij nieuwbouw kan je werkelijk alle kanten op. Een mooi voorbeeld hiervan is de woning die we in 2016 hebben opgeleverd in Haringhuizen. De opdrachtgevers wilden een spannende moderne woning met veel goede zitplekken. De woning ligt op een prachtig punt, dus we hebben veel rekening gehouden met zichtlijnen. We hebben veel glas gebruikt, waardoor het uitzicht fantastisch is vanuit de woning én de achtertuin. Het bovenste puntje van de woning is kenmerkend en de begane grond en de eerste verdieping zijn met elkaar verbonden. Je kijkt dus vanuit de woonkamer naar de eerste verdieping door een opening met vide. ,,We hebben voor deze familie een hoofdgebouw gemaakt en een klein broertje ernaast, die fungeert als schuur en veranda”, vertelt Nico enthousiast.

,,Projecten als deze maken we heel graag, dat zijn paradepaardjes en het geeft heel veel energie om zoiets eigenzinnigs te ontwerpen. Maar begrijp me niet verkeerd, we ontwerpen ook heel graag een traditionele woning voor iemand, daar stoppen we evenveel passie in.”

Het is indrukwekkend om te zien wat Nico Dekker en zijn team allemaal tevoorschijn toveren, maar bovenal zijn het altijd eigenzinnige creaties met een eigen karakter.

Meer informatie: www.nicodekker.com

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed