Vragen?
WhatsAppE-mail

De verbouwing van onze boerderij was net een bevalling

1“Vroeger huurden we een klein huisje op een boerenerf. We zeiden; als we later groot zijn, willen we ons eigen erf. Nu, 20 jaar later hebben we ons eigen erf, met daarop een fantastische boerderij. De hele verbouwing hebben we ervaren als een bevalling, maar door de begeleiding van Maarten en zijn team is alles goed gekomen”, vertelt Nancy Jansen-Vreeburg terwijl we aan de keukentafel zitten. Het magnifieke uitzicht vanuit de keuken over het landschap is rustgevend. De lichtinval en de raampartijen zijn uniek in deze loftboerderij.

Het begin
We gaan terug in de tijd. Eind 2011 kochten Nancy en haar man de ‘Jacobshoeve’, een stolpboerderij met voorhuis in Bakkum. De status van de boerderij was op dat moment; het hooi en de dieren waren nét vertrokken. Een prachtige uitdaging voor Nancy en haar gezin. Vrienden en familie snapten er niets van. “Waar beginnen jullie aan? zeiden ze. Wij zagen dit als een kans om onze dromen te verwezenlijken en ik kon mijn eigen bedrijf opzetten.”

Wensen
Een grondige verbouwing was noodzakelijk en er waren een aantal wensen. Nancy en Ben wilden het voorhuis gebruiken voor een ‘Bed and Breakfast’, een vergaderlocatie en een kookstudio. In het andere gedeelte wilden ze graag een ruim, maar niet té groot woonhuis. Daarbij wilde Nancy graag ‘door het hele huis heen kijken’ en vonden ze het belangrijk om goede isolatie en duurzaamheid te gebruiken. Voor deze specifieke wensen moest er een ‘stolpenspecialist’ aan te pas komen.

Maarten Koning
“We kwamen in contact met Maarten Koning en waren direct gecharmeerd van zijn manier van werken. Het schepte enorm veel vertrouwen dat Maarten ons direct een lijst van ál zijn klanten gaf en zei; je mag contact opnemen met al mijn opdrachtgevers. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. De referenties waren dus dik in orde.”

Advies
“Het was erg prettig dat Maarten Koning de architectuur én de bouw voor zijn rekening nam. Dit zouden wij iedereen willen adviseren.” Terwijl we door de loftboerderij lopen, vraagt Maarten hoe de status is van een aantal zaken. “Oh, nu je er toch bent Maarten…”, zegt Nancy. “Kan je dan hier ook nog even naar kijken?” “Natuurlijk”, is het antwoord. “Kijk, daar word ik als klant heel blij van. Na 4 jaar is er nog steeds nazorg. Kortom, de samenwerking met Maarten Koning en zijn mannen is ons erg goed bevallen!”

Meer informatie: www.maarten-koning.nl | www.jacobshoeve.blogspot.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed