Vragen?
WhatsAppE-mail

De Boet: prachtige volgroeide bomen

1‘Het walhalla voor bomenliefhebbers in Westfriesland’, typeerde laatst iemand tuincentrum De Boet in Hoogwoud. Daar, een beetje verstopt achter de parkeerplaats, bevindt zich de bomentuin. Vol groene giganten, klaar om uw tuin in één keer een gezicht te geven. Ook de eigen lijn maatwerk veranda’s en unieke collectie tuinmeubelen verrassen. De Boet bevestigt haar reputatie.

Kant-en-klare leilindes van vier bij drie meter, oude olijfbomen uit Frankrijk en Spanje, volgroeide dakplatanen en uitbundig bloeiende hortensia’s. Riant gepresenteerd om de mooiste exemplaren te kunnen uitzoeken. ‘Een woning op een mooie kavel is pas compleet met karaktervolle bomen’, vertelt inkoper Jan Willem Beers, ‘maar het opkweken van bijvoorbeeld leilindes is specialistisch werk. Bovendien duurt dat jaren. Met deze bomen ben je zeker van het gewenste resultaat én kun je er direct van genieten.’

Veranda’s op maat
Heeft uw droomboom een puur decoratieve functie of ook een windvangende of schaduwmakende? Zijn standplaats en grondsoort geschikt? Bij De Boet krijgt u het juiste advies. ‘Al onze medewerkers staan er ook voor hun eigen plezier en voldoening. Klanten profiteren daarvan’, aldus Jan Willem, die ziet dat vrijheid zijn mensen stimuleert. ‘Toen de verkopers merkten dat er veel vraag was naar op maat gemaakte veranda’s, hebben ze eigen modellen ontworpen. Dit voorjaar zijn er al meer dan honderd verkocht en geplaatst!’

Tuinmeubelshow
Zo heeft De Boet haar tuinassortiment opnieuw verrijkt, zoals het ook jaarlijks doet met de tuinmeubelshow: een unieke mix van betaalbaar tot exclusief. Jan Willem: ‘Wij kopen in waarvan wíj, samen met onze medewerkers, denken dat het zal aanslaan. Met keuzes voor elk budget.’ Inmiddels staat het familiebedrijf bekend als het adres voor de complete tuin- én woninginrichting. De Boet is gewoon De Boet: een belevenis voor iedereen die hecht aan een gemoedelijke sfeer, kwaliteit én originaliteit.

Meer informatie: www.deboet.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed