De Boereplaats in Waarland

1Wie trouwt, een feest viert of vergadert bij De Boereplaats in Waarland kijkt over de akkers en velden van het Westfriese land. En ervaart de warme gastvrijheid van Annet Stoop en Olaf Dekker.

De Boereplaats draait op de creativiteit van Annet en kookkunsten van Olaf. Samen laten ze mensen optimaal genieten van de bijzondere locatie en de gerechten die ze maken met lokale streekproducten, zoals het vlees van het Wieringer rund en de groentes van het land of uit de eigen moestuin. Op het erf staat een authentieke stolpboerderij als woonhuis, met daarachter een grote schuur - ‘de boet’ - en daaraan vastgebouwd een glazen tuinderskas. Eyecatcher op het terrein is de hooiberg met daaronder een romantische slaapkamer, die vaak als bruidssuite wordt verhuurd. ,,We zijn een offi ciële trouwlocatie’’, vertelt Annet. ,,Je kunt hier zowel trouwen, feesten, eten als slapen. Afhankelijk van het weer houden we de plechtigheid in de tuin of in de kas. We verzorgen de aankleding en inrichting en bereiden een heerlijk diner. ’s Avonds laat na het feest verdwijnt het bruidspaar naar de hooiberg en blijft de familie slapen in onze kamers boven de boet.’’ De Boereplaats is het jaar rond beschikbaar voor bijeenkomsten. ,,Dit is een verrassende plek voor teambuilding, bedrijfsuitjes, het vieren van feesten en vergaderingen in combinatie met wandelingen, workshops, vaartochten, boerenspellen, lunch en/of diner,’’ vertelt Annet. ,,In boet en kas is ruimte voor groepen tot 170 personen. Laatst was hier een kraamfeest. Het wiegje stond middenin de kas, met op de achtergrond dat weidse uitzicht over de landerijen. Waar vind je dat nou?’’

Annet en Olaf organiseren bovendien het hele jaar verschillende evenementen op De Boereplaats. ,,We komen telkens met wat nieuws, zoals een wijn en spijs avond of een barbecue.’’ De Boereplaats verzorgt tevens catering op locatie, op maat gemaakt geheel naar uw wensen. “We verzorgen uw beleving op maat!”

Meer informatie: www.deboereplaats.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed