Vragen?
WhatsAppE-mail

De Boereplaats in Waarland

1Wie trouwt, een feest viert of vergadert bij De Boereplaats in Waarland kijkt over de akkers en velden van het Westfriese land. En ervaart de warme gastvrijheid van Annet Stoop en Olaf Dekker.

De Boereplaats draait op de creativiteit van Annet en kookkunsten van Olaf. Samen laten ze mensen optimaal genieten van de bijzondere locatie en de gerechten die ze maken met lokale streekproducten, zoals het vlees van het Wieringer rund en de groentes van het land of uit de eigen moestuin. Op het erf staat een authentieke stolpboerderij als woonhuis, met daarachter een grote schuur - ‘de boet’ - en daaraan vastgebouwd een glazen tuinderskas. Eyecatcher op het terrein is de hooiberg met daaronder een romantische slaapkamer, die vaak als bruidssuite wordt verhuurd. ,,We zijn een offi ciële trouwlocatie’’, vertelt Annet. ,,Je kunt hier zowel trouwen, feesten, eten als slapen. Afhankelijk van het weer houden we de plechtigheid in de tuin of in de kas. We verzorgen de aankleding en inrichting en bereiden een heerlijk diner. ’s Avonds laat na het feest verdwijnt het bruidspaar naar de hooiberg en blijft de familie slapen in onze kamers boven de boet.’’ De Boereplaats is het jaar rond beschikbaar voor bijeenkomsten. ,,Dit is een verrassende plek voor teambuilding, bedrijfsuitjes, het vieren van feesten en vergaderingen in combinatie met wandelingen, workshops, vaartochten, boerenspellen, lunch en/of diner,’’ vertelt Annet. ,,In boet en kas is ruimte voor groepen tot 170 personen. Laatst was hier een kraamfeest. Het wiegje stond middenin de kas, met op de achtergrond dat weidse uitzicht over de landerijen. Waar vind je dat nou?’’

Annet en Olaf organiseren bovendien het hele jaar verschillende evenementen op De Boereplaats. ,,We komen telkens met wat nieuws, zoals een wijn en spijs avond of een barbecue.’’ De Boereplaats verzorgt tevens catering op locatie, op maat gemaakt geheel naar uw wensen. “We verzorgen uw beleving op maat!”

Meer informatie: www.deboereplaats.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed