Concept Dakopbouw: niet verhuizen, wél meer ruimte!

Je wilt groter wonen, maar het woningaanbod is summier en de prijzen torenhoog. Kun je dan écht geen kant op? Zeker wel: de hoogte in! Prefab dakopbouwen zijn mogelijk op elk type woning. In één dag een complete etage erbij. Een lagere vierkante meterprijs vind je nergens.

Prefab dakopbouwen worden met een grote kraan op de woning geplaatst. De eigenaar kijkt lachend toe: veelal beschikt hij in één klap over dertig procent meer woonoppervlakte. “Bovendien gaat hij minder stookkosten betalen. Zijn woning heeft namelijk een warme, optimaal geïsoleerde hoed gekregen”, vertelt Martijn Steltenpool. Als projectleider van Concept Dakopbouw uit Warmenhuizen weet hij precies waarom mensen voor deze woninguitbreiding kiezen.

Waardestijging
“Meestal is het de keuze tussen verhuizen of investeren in de huidige woning. Wie verder naar tevredenheid woont, creëert met een dakopbouw voordeliger de gewenste ruimte én een vaste waardestijging van zijn woning. Er valt nu zelfs rendement op de investering te halen.” De prefabricage leidt tot optimale kwaliteit en bouwzekerheid. En altijd maatwerk. Steltenpool: “Kleur, materiaal, stijl, op een vrijstaande villa of tussenwoning: overal bieden wij oplossingen voor. Fraai van buiten, spectaculair van binnen.”

Meer informatie:
www.conceptdakopbouw.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed