Vragen?
WhatsAppE-mail

Boudewijn Hosmus: zo creëerde aveline haar droomkeuken

1In het mooie Huisduinen, op steenworp afstand van de zee, pakt Aveline Biersteker verhuisdozen uit. “Heerlijk”, roept ze stralend. “Nog niet alles is klaar, maar de woonkeuken gelukkig wel!” Speciaal hiervoor is haar woning drie meter uitgebouwd. “Niet omdat ik zo’n keukenprinses ben, maar omdat ik in de keuken leef. Hier gebeurt het, van ontbijt tot borrel.”

Aveline wilde dolgraag haar droomkeuken verwezenlijken. De keuze voor Boudewijn Hosmus Keukenambacht was snel gemaakt. “Ten eerste omdat ik hun stijl met hout en staal geweldig vind, ten tweede omdat zij in alles meedenken.” En dus verscheen ze daar op een middag, met een plattegrond en wat sfeerplaatjes. Eerst maakten ze de indeling. “Het schiereiland met barkrukken was Ellens idee. Ik dacht dat het te vol zou worden, maar gelukkig heeft ze mij overtuigd.” Ellen: “Bijna overal is meer mogelijk dan mensen denken.”

Geen scharnierdeuren
Stap twee was de invulling. Het AGA Masterchef XL fornuis is een stoere blikvanger. “Inductie. Lekker makkelijk schoon te houden”, lacht Aveline. “En alle onderkasten zijn lades. Zo kun je overal goed bij.” Na een duwtje met de knie komt de ingebouwde afvalbak automatisch naar buiten. De vaatwasser is extra hoog. Het aanrechtblad is van composiet: keihard en niet poreus. En vanwege de warmwaterinstallatie op zolder is gekozen voor een energiebesparende Quooker Combi. Boudewijn: “Geen onnodig waterverlies én de cv-ketel springt niet steeds aan.”

Naar hartenlust stylen
Tot slot de uitstraling. Aveline kon naar hartenlust stylen. “Die dikke houten balk stond bovenaan mijn verlanglijstje. Voor de frontpanelen had ik een blauwgrijs in gedachten, passend bij de houten vloer. Ellen vond de perfecte olie.” Op aanraden van Boudewijn zijn voor het aanrecht keramische tegels gelegd. “In hout krijg je altijd het looppad te zien. Daarnaast is dit praktischer.”

Doordat alles op maat werd gemaakt, was Aveline niet gebonden aan vaste kastbreedten. Alle ruimte is volledig benut, zonder ontsierende passtukken. Kleeft er dan geen enkel nadeel aan zo’n handgemaakt pronkstuk? “Toch wel,” knipoogt Aveline: “je krijgt voortdurend mensen over de vloer die willen zien hoe mooi het wordt!”

“Bijna overal is meer mogelijk dan mensen denken.”

Meer informatie: www.boudewijnhosmus.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed