Vragen?
WhatsAppE-mail

Voor de allerbeste nachtrust naar Jac Nota

1,,Kijk, hier is de maquette van het nieuwe pand”, zegt Pieter Nota. Opa Sjoerd Nota begon in 1933 met de verkoop van manufacturen en daarna ook bedden. Inmiddels is de derde generatie -Pieter Nota- werkzaam in het bedrijf Jac Nota en staan ze aan de vooravond van een grote verandering.

In de loop van bijna een eeuw is Jac Nota dé beddenspecialist van de regio geworden. Tijd voor uitbreiding. ,,We hebben net akkoord gekregen van de gemeente voor de grote verbouwing van ons pand aan de Cornelis de Vriesweg in Dirkshorn. Dit is fantastisch. Het grotere pand geeft ons veel meer ruimte en een prachtige moderne uitstraling”, zegt Pieter terwijl hij de maquette laat zien die hij zelf gemaakt heeft. ,,Mijn opleiding tot meubelmaker komt hier goed van pas. Ook bij de verkoop van bedden trouwens. In het nieuwe pand hebben we veel meer ruimte voor onze bedtextiel collectie én is er een extra verdieping.”

SlaapID
Pieter vervolgt: ,,Waar we écht onderscheidend in zijn is de ‘Slaap ID tool’ die wij kunnen hanteren als er meer informatie nodig is. Er zijn maar 25 winkels in Nederland die deze tool mogen aanbieden. Met deze tool kunnen we precies zien hoe onze klanten slapen. Ze krijgen voor drie dagen een apparaatje mee naar huis dat alle slaapbewegingen meet. Ligt de klant op zijn rug, buik of in een zijligging? Het apparaat meet alles, zelfs de temperatuur. Vaak komen er hele verrassende resultaten uit de metingen. Iemand denkt bijvoorbeeld een buikslaper te zijn, maar blijkt in werkelijkheid maar tien minuten van de nacht op zijn buik te slapen. Door al deze informatie kunnen we een perfect slaapadvies geven en een matras volledig op de klant afstemmen.”

Het belang van goed slapen wordt vaak onderschat, maar een goed bed is een hele goede investering voor de toekomst. Veel lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit een verkeerd slaapsysteem. ,,Je ziet dat er heel veel verschillen in kwaliteit en prijs zijn van de boxsprings die overal aangeboden worden. Wij verkopen alleen de allerbeste merken en hebben een brede collectie boxsprings. Een mooi voorbeeld hiervan is het merk LeDorm. Dit is een exclusief merk dat gemaakt is van natuurlijke materialen. Dit merk je direct als je gaat liggen. En een goede nachtrust, dat wil toch iedereen?”

Meer informatie: www.beddenspecialist-jacnota.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed