Vragen?
WhatsAppE-mail

Baco Beschoeiingen: wij gaan door weer en wind

1


Maak uw tuin nú klaar, dan kunt u ervan genieten in het voorjaar!

De nuchtere mannen van BACO, Bart Wester en Coen Wijnker, kunnen u van dienst zijn met al uw wensen aan de waterkant. Of het nu gaat om een vlonder, steiger, trap, tuinhuis of een beschoeiing, ze maken uw tuin mooier en in vele gevallen zelfs groter. Als we kijken naar de creaties van de mannen dan zien we het als snel; deze vakmannen maken échte kunstwerken.

Najaar
Het najaar is juist dé tijd om aan de slag te gaan met de werkzaamheden aan de waterkant. Je zult het misschien niet helemaal verwachten, omdat de weersomstandigheden in het najaar vaak niet meewerken. “Voor ons maakt het niet zo veel uit wat de weersomstandigheden zijn, we werken met pontons vanaf het water. Zo kunnen we netjes werken en hoeven we de tuin niet helemaal omver te halen”, zegt Coen. “De wintermaanden lenen zich uitstekend voor deze activiteiten, want dan kan de grond na de aanleg goed inklinken. Dat zorgt er weer voor dat de klant in het voorjaar gemakkelijk aan de gang kan met zaken als het aanleggen van een pad, een plantsoen of zaaien van gras, zonder dat er verzakkingen optreden.”

Vorst
En de vorst? Hebben jullie daar geen last van dan? “Nee, wij gaan door weer en wind. In principe kunnen we altijd werken. Een enkele keer, bij extreme weersomstandigheden moeten we verstek laten gaan, maar dat komt zelden voor”, zegt Bart. “Daarbij zijn wij niet bang van een mooie uitdaging. We laten ons niet snel uit het water slaan.”

Ideeën
“Vaak heeft de klant zelf al een idee wat hij wil. Een steiger, een vlonder, een zitkuil of iets dergelijks. We werken altijd met eerste klas hardhout, dat is niet alleen mooier, maar ook veel duurzamer. Wij gaan dan met het plan aan de slag en we zien vaak dat er dan meer bij komt. Mensen worden enthousiast wanneer ze zien dat hun tuin iedere dag mooier wordt. Als iemand helemaal geen eigen ideeën heeft, dan maken wij een plan en dragen we oplossingen aan. We kunnen dus alle kanten op.”

Voor meer informatie: www.bacobeschoeiingen.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed